prosim pomozte

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

prosim pomozte

Odoslaťod cvvxc 11 Jún 2008 19:43

kto mi posle na mb 10 dolacov??Ja si to tam neviem dat..Vratim aj s urokmi..a poskytnem hesla na vselijake turnaje...moj mail na mb je looili@azet.sk
cvvxc

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

cvvxc

Odoslaťod chipfeeder 11 Jún 2008 21:29

nikto ti nemoze poslat na tvoj ucet na MB peniaze, lebo oni maju take jebnute podmienky, ze to vyhodnocuju ako pranie spinavych penazi.

ja som poslal 800 sk na svoj MB ucet z uctu v banke, kde okrem mojho mena bol aj nazov firmy a idioti mi nie ze nechcu pripisat , ale ani vratit peniaze spat

po tejto skusenosti som ani ine internetove penazenky neskusal a rovno posielam na ucty herni, ktore s tym nemaju absolutne ziaden problem ze je nazov rozsireny o nazov firmy

od tretich osob sa na MB peniaze jednoducho posielat nedaju
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: cvvxc

Odoslaťod vlade 11 Jún 2008 21:33

to co pise chipfeeder plati iba pri posielani z uctu v banke na moneybookers.

Z moneybookers na moneybookers taky problem neni, ale tych 10$ ti aj tak neposlem a hesla na turnaje nechcem :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

vlade

Odoslaťod chipfeeder 11 Jún 2008 21:40

a ked ti ponukne 200 % urok ? :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: vlade

Odoslaťod algec111 11 Jún 2008 21:44

200% úrok beru, ale první úrok na účet a pak dám vklad.:-D
algec111

Založený: Júl 2007

Re: Re: vlade

Odoslaťod w4444x 11 Jún 2008 22:05

mozno to bude novy chipfeeder a zarobi nam $$$$$$$$$$$$$$$$
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: prosim pomozte

Odoslaťod buschle 12 Jún 2008 07:33

http://www.paysafecard.com/sk/privat/co-je-paysafecard/

tato karta sa da kupit na slovensku v kazdej istrobanke v hodnote 1000 ,500 alebo 300sk.. a napriklad mozes si tak depozitnut napriklad na F****Tilt poker. staci ti na to obciansky ak uz mas.

zaregistrujes sa na fulltitl s rovnakou adresou emailovou ako mas na moneybookers.. a das len vybrat z fulltiltu na money bookers a mas tam peniaze.

Dalsia moznost je napr ze mi na P****Stars posles 10usd a ja ti poslem na tvoj MB
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

chip

Odoslaťod keso26 12 Jún 2008 09:39

1. jednak je to napisane v podmienkach a jednak, ked chces na MB depositovat z bank. uctu a kliknes si na bank transfer mas tam jasne napisanu nasledujucu vetu :

"!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than xxxxxxxxx. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment. Read more"

2. ja ked som si prvy krat depositoval na MB hned po otvoreni uctu a este som prilis anglicky nerozumel (to uz bolo dost davno a stranky nemali v CZ jazyku), siel som do banky, kde maju ucet a pod mojim ID ako var. symbol som vlozil 20K. Kym som prisiel domov, uz som mal e-mail, kde mi pripomenuli podmienky, tak som im skomolenou anglictinou odpisal, ze sa ospravedlnujem a ze som tomu neporozumel. Odpisali mi, ze ak si verifikujem ucet priamym prevodnym prikazom z uctu, ktory musi byt na moje meno a ktore je rovnake, ako mam vedene v MB, tak mi tie peniaze pripisu, ale zaroven ma upozornili, ze sa to uz nesmie opakovat.

3. Nechapem, preco zosmiesnujes vynikajuce sluzby, ktore MB poskytuje, bez toho, aby si mal s nimi viac skusenosti. Pre mna vzdy urobili maximum, co sa urobit dalo, riesil som s nimi este vela inych veci a vzdy mi ochotne a bez akychkolvek problemov odpisali a pomohli (viac menej technickeho typu, ked som chcel menit SKK account na EUR acc. , deposit z rak. banky na ich ucet v rak. banke a podobne).
A tie "jebnute podmienky" ako ich Ty nazyvas asi maju nejaky vyznam, skus sa zamysliet a mozno na to prides.

Na MB nedam dopustit, je to VYBORNY NASTROJ pre on-line money transfers in real time, absolutne bezproblemovy a jednoduchy na pouzivanie.Kazdemu hracovi odporucam.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

keso26 otázka

Odoslaťod Rybár 12 Jún 2008 09:56

Zaujimalo by ma ci sa ti podarilo zmenit menu na MB ucte z SKK na EUR. Na zaciatku som si neprezieravo zalozil MB ucet v SKK a teraz prichadzam o peniaze pri presunoch penazi medzi jednotlivymi hernami. V FAQ som nasiel, ze nie je mozne zmenit menu MB uctu.
Rybár

Založený: Apr 2008

Re: keso26 otázka

Odoslaťod keso26 12 Jún 2008 10:02

nie je to mozne, pokial si uz na ten ucet vlozil peniaze, jedina moznost je zrusit a zalozit novy, tak som to urobil aj ja. Trochu nevyhoda je v tom, ze nemozes viac pouzit tu istu e-mail adresu ako nazov uctu, ten isty bank. ucet a kreditnu kartu, ktory si uz pouzil v predchadzaucom MB ucte.
S tou kreditkou to nie je az taky problem, kedze kazde 2 roky dostavas novu.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Ďalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!