zarabaci
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
zarabaci
Hellou - tak ma napadla otazka - je pravda ze len 5% hracou online zaraba na pokry a ostatny ch 95% su v minuse ? ja som si poratal vsetko a zistil som ze som po roku v pluse 49usd :D .... to je dost trapne ked sa vezme ze som dostal aj onusove dolare z herni ktore som vlasnte prehral .
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
hm
ja som tiez len preslapovatel na mieste :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: xx
Myslim, ze strike ma pravdu... keby nebol rake, bolo to podla mojho odhadu rozdelene tak 30/70 v prospech vyhravajucich hracov, ale kedze rake je svina a tym padom su vsetci v globale v minuse, 2/3 z tych inak ziskovych su v najlepsom na nule.
Viac ako 10% ludi podla mna urcite nie je v pluse.
A strike, pisem to zas a znova: LOSERI, nie LOOSERI!!! Boze kde ste sa vsetci tuto hovadinu naucili? Prehrat je lose, nie loose.
Viac ako 10% ludi podla mna urcite nie je v pluse.
A strike, pisem to zas a znova: LOSERI, nie LOOSERI!!! Boze kde ste sa vsetci tuto hovadinu naucili? Prehrat je lose, nie loose.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: zarabaci
Vsak co, pokud Te poker bavi, tak mas alespon zaplaceneho konicka :-) Kde jinde si muzes hrat a byt na nule... treba takovy tenis, co jsem ted zacal chodit hravat, 150,- Kc za hodinu za kurt a az to spocitam za rok, tak to bude pekny penizek...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
7castle
tato hovadina vznikla uplne logicky. foneticky to maju ludia zafixovane spravne ako "luzr" a kedze vyslovovat lose pre tych, ktorym anglictina nie je materinskym jazykom, skor nabada k niecomu ako "louz" , tak vznikla tato skomolenina , kedze "oo" predstavuje v anglictine striktne "u".
nieco podobne ako hanba-hamba.
pravidla spisovneho jazyka nie su zakonzervovane, oni sa pod tlakom praxe zvyknu menit.
ak by sa hamba vyskytovala na obrovskej vzorke textov porovnatelne casto ako hanba, je mozne, ze by jazykovedci nakoniec pod tlakom uzakonili ako spisovny dvojtvar :)
podobne sa moze stat, ze nakoniec looseri pobiju loserov :)
nieco podobne ako hanba-hamba.
pravidla spisovneho jazyka nie su zakonzervovane, oni sa pod tlakom praxe zvyknu menit.
ak by sa hamba vyskytovala na obrovskej vzorke textov porovnatelne casto ako hanba, je mozne, ze by jazykovedci nakoniec pod tlakom uzakonili ako spisovny dvojtvar :)
podobne sa moze stat, ze nakoniec looseri pobiju loserov :)
- chipfeeder
hnidopich
ked uz mame hnidopichovat, tak za vacsi preslap povazujem v prispevku to "vatsi"
- chipfeeder
7castle - co sa skryva za ziskom zo SnG
vzhladom na tvoje vysledky v SnG predpokladam, ze patris do tych 10% :-)
Mozes prosim ta prezradit ake priemerne umiestnenie v 9 miestnych SnG ti ukazuje pokeroffice? A aky mas mas pomer umiestneni 1.miesto: 2.miesto: 3miesto ?
Mozes prosim ta prezradit ake priemerne umiestnenie v 9 miestnych SnG ti ukazuje pokeroffice? A aky mas mas pomer umiestneni 1.miesto: 2.miesto: 3miesto ?
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: 7castle - co sa skryva za ziskom zo SnG
Markizik, som v robote, pozriem ked dojdem domov a postnem...
Ale v podstate z hlavy viem, ze priemerne umiestnenie mam okolo 4.4 z 9, ono to vyzera nic moc, ale staci to na ten ROI. ITM mam okolo malinko cez 40 a pomer 1/2/3 mam v zasade 1:1:1... ked som hral este $6.5, tam som mal po 1000 turnajoch asi 7:6:6 ten pomer, ale teraz mam otrasnu seriu v headsupoch.
Inak nepouzivam PO ale PokerTracker...
Ale v podstate z hlavy viem, ze priemerne umiestnenie mam okolo 4.4 z 9, ono to vyzera nic moc, ale staci to na ten ROI. ITM mam okolo malinko cez 40 a pomer 1/2/3 mam v zasade 1:1:1... ked som hral este $6.5, tam som mal po 1000 turnajoch asi 7:6:6 ten pomer, ale teraz mam otrasnu seriu v headsupoch.
Inak nepouzivam PO ale PokerTracker...
- 7castle
Re: Re: 7castle - co sa skryva za ziskom zo SnG
Ale inak k otazke zo subjectu, ak to mala byt otazka :-)
Skryva sa za tym vela vela hrania, ale hlavne vela vela studia, som cital dost teorie najprv, a teraz citam zahranicne fora, vzdelavanie je 50% uspechu... plus samozrejme bankroll, disciplina, vyborne ovladanie ICM a na zaver to najdolezitejsie - motivacia a psychika.
Skryva sa za tym vela vela hrania, ale hlavne vela vela studia, som cital dost teorie najprv, a teraz citam zahranicne fora, vzdelavanie je 50% uspechu... plus samozrejme bankroll, disciplina, vyborne ovladanie ICM a na zaver to najdolezitejsie - motivacia a psychika.
- 7castle
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.