zarabaci
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: castle
Mam tu uz z toho take sukromne forum, ale este posledna vec...
Psychika... prave som za dva dni pustil po 3k na live turnajoch v Hrone a Alline, a na PS som prave dohral jednu z najhorsich sessions, cca $200 dole... potesilo :-(
Toto je na pokri imho najtazsie.
Psychika... prave som za dva dni pustil po 3k na live turnajoch v Hrone a Alline, a na PS som prave dohral jednu z najhorsich sessions, cca $200 dole... potesilo :-(
Toto je na pokri imho najtazsie.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: castle
napodobne ... dneska strasne veci sa mi diali na PS az neuveritelne ... teraz posledne AQ`s raise kedze 3 sa snazili o limp 7BB 1 call flop krasny AQ3 ja raise pot on min raise ja CIB dalsi min raise on call turn 10 ja all in on insta call river 3 a otocil A3 ........... nejak nechapem ze ludia na PS proste neplatia za chyby naopak herna ich zvysoka podrzi ani po 50k rukach nevidim ziadny vyraznejsi posun do predu v tejto oblasti ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: castle
my sme len radi, ze sa podelis, pre mna to je rozhodne inspirujuce... :-)
Na tu session rychlo zabudni, dolezite je, ze mas skill ktory pouzivas doteraz uspesne, a 200 dolacov nieje dovod menit...
Ber to ako trening psychiky :-)
Na tu session rychlo zabudni, dolezite je, ze mas skill ktory pouzivas doteraz uspesne, a 200 dolacov nieje dovod menit...
Ber to ako trening psychiky :-)
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: 7castle - co sa skryva za ziskom zo SnG
Nemyslim, ze chodim ako velky short stack do zaverecnej fazy, aspon som si to zatial neuvedomil, kazdopadne sa na to zameram...
Urcite vsak moja hra ITM je biedna. Su nejake zakladne pravidla?
Urcite vsak moja hra ITM je biedna. Su nejake zakladne pravidla?
- Markizik
Markizik
predpokladam ze tie cisla co si uviedol u umiestneni nie su pomery ale obsolutne hodnoty. Ak ano tak na tak malej vzorke nemozes este ocakavat ze tie cisla budu vyrovnane ani ze budes jednoznacne v zisku. Na turbach sa ti kludne moze stat ze budes par sto sngciek v minuse alebo na nule. Ale to co ti napisal castle je najcastejsi problem a je slusny predpoklad ze ho mas - slaba hra ked su 4-5 hraci este na stole a z toho vyplyvajuci maly stack ITM
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Markizik
Yegon: jj jasne, ze to je mala vzorka, toho som si uplne vedomy. Kazdopadne sa snazim hrat "dobre" preto som sa rozhodol uz teraz hladat potencionalne problemy :-)
Prejdem si tie turnaje v SnG Wizarde, fakt som zvedavy ci ta hra pri 4-5ich hracoch je tak zla...
7castle: Kolko tych turnajov hravas naraz?
Prejdem si tie turnaje v SnG Wizarde, fakt som zvedavy ci ta hra pri 4-5ich hracoch je tak zla...
7castle: Kolko tych turnajov hravas naraz?
- Markizik
Re: buschle
prve som narazil na porovnanie SnG a cash, mozno ti da odpoved na to preco SnG
http://www.sitandgoplanet.com/sitandgo/sng_bankroll/NLHE_Cash_Games_vs_Sngs.html
http://www.sitandgoplanet.com/sitandgo/sng_bankroll/NLHE_Cash_Games_vs_Sngs.html
- Markizik
tak cash
no mne z toho clanku jednoznacne vychadza lepsie cash, neexistuje aby NL200 bolo tazsie nez byt ziskovy na 215$ turbo SNG :) a to uz vobec nehovorim o variance, na cash games neprehras tak lahko 5 buyinov po sebe ako na SNGckach a 30BI downswing bude na cash game urcite skor vynimkou, oproti tomu na 215tSNG skor pravidlom
-
Vydelavani na pokeru - HANBA
Myslim, ze kazdy, kdo vydelava na pokeru, tak nema charakter a mel by se stydet (hanbit sa)! Prizivuje se totiz na cizim nestesti, dela ze zivotu ostatnich serii nestastnych dnu a bere jim jejich sny! Shrabnout do hrsti par spinavych dolaru, to ano? Ale pomyslet na to, ze neci dite nebude mit co jist, to uz ne?! @=
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zamet si pre vlastnym prahom AC
ty tu hovoris o ludoch, ktori slapu po osudoch druhych? Ktovie kolko znicenych mladych zivotov mas na konte ty. Staci sa pozriet na stranku http://www.acfoto.net a je vidiet, ze svoj volny cas zaplnas vyhladavanim zufalych slecien a vmanipulovanim ich do situacie ked i ked nechcu musia odhalit svoje telo pre tvoj nenazrany objektiv. Slapes po ludskej dostojnosti a poznamenavas tieto ciste duse na cely zivot. Uvedom sa ]:->
-
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.