P****Stars 200 garantovanych miest na WSOP
w4444x
skoda,mal si este 8 BB,vedla teba dvaja hraci,co nemali o moc viac,lahko sa mi teraz mudruje,ale co mam skusenost,radsej ist all-in so smetim v neskorych poziciach,bez limperov,nez zo strednych pozicii s priemernymi rukami.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
w4444x
presne tak, s Q3 mas vacsie sance :)
skus sa na to pozriet z pohladu tvojich superov. s akou rukou by si sa zavolal na ich mieste ? keby si bol aspon na strednej pozicii
skus sa na to pozriet z pohladu tvojich superov. s akou rukou by si sa zavolal na ich mieste ? keby si bol aspon na strednej pozicii
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yep
uplny suhlas s fidelkom, presne tak to vidim aj ja
- chipfeeder
Re: w4444x
po blidoch by som mal asi 23k pri BB 5k ... bola to posledna sanca aby mi niekto este foldol BB alebo SB nejaku ruku fidelko neviem ale urcite si myslis ze by bolo rozumne cakat s 23k jeden orbit na ruku a stou ist potom kradnut na late pos ? v tom case uz by si mal 20k a na lavo odomna som mal deep stack ,ale kolko ludi tolko chuti :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: w4444x
feeder ale ja som nechcel aby to niekto callol nechapes ? .. a pokial nemal niekto AA mal som outy fakt nechapem preco sa snazis zasa presadit tu tvoju pokrovu teoriu z nejakej hornej dolnej vobec ma to nezaujma ... ale absolutne.. usetri si namahu a nevyjadruj sa k mojim postom k pretoze aj tak 80% su nezmysledne blbosti na ktorych sa ludia zabavaju na icq ...................
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x
kasli na ne , poslal jsi to tam dobre. Nic jineho ti nezbyvalo
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: w4444x
a preco automaticky predpokladas, ze za cely orbit by si nedostal lepsiu ruku ako A8?
mne je jasne, ze si chcel len pozbierat ante blindy, ale ked ti niekto uz callne A8 , tak skoro s istotou mozes ocakavat, ze budes pozadu. mas iny nazor? u teba to v praxi funguje inka? ako? pis k veci a nie nejake hlupe poznamky kto kazdy si robi zo mna kdekade srandu
mne je jasne, ze si chcel len pozbierat ante blindy, ale ked ti niekto uz callne A8 , tak skoro s istotou mozes ocakavat, ze budes pozadu. mas iny nazor? u teba to v praxi funguje inka? ako? pis k veci a nie nejake hlupe poznamky kto kazdy si robi zo mna kdekade srandu
- chipfeeder
yegon
by nam mohol aj teoreticky vycislit, aka je pravdepodobnost, ze niekto za tebou dostane lepsiu ruku ako A8.
- chipfeeder
mysak
ten dodatok si si uz mal odpustit !!! zostavalo mu predsa aj foldnut :)
tu prvu cast samozrejme beriem ako nazor :)
tu prvu cast samozrejme beriem ako nazor :)
- chipfeeder
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.