RankXaroth - Nu Pagadi
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
RankXaroth - Nu Pagadi
sakra ty si mal na mna ake stastie. 2x sme spolu hrali tie Rio Jackpoty, 2x si sedel hned po mojej lavej ruke, 2x si ma vyradil ked na moj push si vzdy mal dobru ruku
... a akoze sorry ale ked mas AJ na ruke a board ti pride xxAJJ tak fakt dovi dopo :)
chvalabohu som si to aj s urokmi vynahradil na ostatnych stoloch :)
... a akoze sorry ale ked mas AJ na ruke a board ti pride xxAJJ tak fakt dovi dopo :)
chvalabohu som si to aj s urokmi vynahradil na ostatnych stoloch :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: RankXaroth - Nu Pagadi
No LOL, já jsem si říkal, kdo to byl :-) A spíš jsem si myslel, že vidíš, že hraju tight, tak to na mne zkoušíš :-) Nakonec jsem oba 2 vyhrál, ale třetí, kde už jsi nebyl, jsem skončil až druhý :-( tak zase znova :-(
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: RankXaroth - Nu Pagadi
no ja som te neskusal ani tak preto ze si hral tight ale preto ze vsetcia tam hraju ako priposrati a stale len folduju :)
btw som pozeral ze si na tom dost v minuse, myslis ze stihnes trafit ten jackpot kym sa ti to este oplati? ;) Nebolo by lepsie hrat to na zisk a pripadny jackpot zobrat ako bonus?
btw som pozeral ze si na tom dost v minuse, myslis ze stihnes trafit ten jackpot kym sa ti to este oplati? ;) Nebolo by lepsie hrat to na zisk a pripadny jackpot zobrat ako bonus?
-
lol aka seria
nahadzoval som teraz vysledky session na tych RIO Jackpot SNGckach a pozeram ze mam brutalnu seriu. Poslednych 14 turnajov som bol vzdy In The Money :) z toho
5x prve miesto
5x druhe miesto
4x tretie miesto
ja lucker
ale radsej by som vyhral ten jackpot ;)
5x prve miesto
5x druhe miesto
4x tretie miesto
ja lucker
ale radsej by som vyhral ten jackpot ;)
-
Re: Re: Re: RankXaroth - Nu Pagadi
No to já asi nestihnu trefit nikdy, ten JackPot :-) ale jsou tam ty bonusy za 6 prvních nebo druhých míst v řadě, a tím se mi to zase trochu vyrovnalo, takže ta ztráta zatím není tak hrozná jak to vypadá.
Na zisk bych to klidně hrál, ale on Expekt nějak nechce :-D
Na zisk bych to klidně hrál, ale on Expekt nějak nechce :-D
-
???
chci se zeptat kdyz hraju dve sng soucasne . Co se u nich pocita ? Zacatek nebo konec sng ? Myslim do poradi turnaju
- mysak(bon3fish)
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ???
tohle tema me zase k tomu privedlo :) vcera odpo jsem hral dva za 50 .. skoncil jsem 2krat druhej ... pak jsem sel s kamosema na pivko a kdyz sem prisel a sednul k tomu tak jednnou sem byl patej a jednou treti :-D
priste - NEHRAT KDYZ MATE NEJAKE TO PROMILE :-D
priste - NEHRAT KDYZ MATE NEJAKE TO PROMILE :-D
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: ???
No oficiálně nevím, ale když jsou po sobě jdoucí, tak myslím, že se počítá začátek.
-
Re: Re: Re: Re: ???
jj taky jsem to tipoval na zacatek , dik ;)
- mysak(bon3fish)
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.