RankXaroth - Nu Pagadi
Počet príspevkov: 36 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
jojo
v pravidlach maju napisane ze za po sebe nasledujuce sa rataju take ktore maju po sebe nasledujuci cas zaciatku
ja hravam 6 a jediny sposob ako si overit ake mam snury je pokertracker lebo turnaje koncia v dost chaotickom poradi :)
btw dajte nicky nech mozem sledovat ako sa vam dari
ja to hram ako
prdik na noiqpoker.com
tukeban na chilipoker.com
ja hravam 6 a jediny sposob ako si overit ake mam snury je pokertracker lebo turnaje koncia v dost chaotickom poradi :)
btw dajte nicky nech mozem sledovat ako sa vam dari
ja to hram ako
prdik na noiqpoker.com
tukeban na chilipoker.com
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
a este jedna vec
seria musi byt odohrata v ramci 14 dni
ak cast serie pouzijete na ten consolation price za 6 po sebe iducich prvych alebo druhym miest tak uz tie turnaje nemozete pouzit pre seriu na hlavny jackpot - takze radsej ziadat az ked dalsi nevyhrate :)
ak cast serie pouzijete na ten consolation price za 6 po sebe iducich prvych alebo druhym miest tak uz tie turnaje nemozete pouzit pre seriu na hlavny jackpot - takze radsej ziadat az ked dalsi nevyhrate :)
-
haha
ved ja som s tebou hral vcera ;) len som nevedel ze si to ty
btw som pozeral stats, tak mam 22% vyhier, ked to zoberiem ze toto je teda moja sanca vyhrat turnaj tak sanca vyhrat 6 po sebe je uzasnych 0.01% - jackpot je vo vacku imo :)
btw som pozeral stats, tak mam 22% vyhier, ked to zoberiem ze toto je teda moja sanca vyhrat turnaj tak sanca vyhrat 6 po sebe je uzasnych 0.01% - jackpot je vo vacku imo :)
-
Re: vlade
hehe, no ved tam si bol nejaky uplny shortstack na SB si isiel allin tusim s nejakym nesuited hnojom :-D
Sranda bude ked sa stretneme vsetci 4 naraz v jednom turnaji. Akurat ze mysak tusim hrava o ligu vyssie :(
Sranda bude ked sa stretneme vsetci 4 naraz v jednom turnaji. Akurat ze mysak tusim hrava o ligu vyssie :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: vlade
jj hravam ty za 50... hehe.. hrajte je i vy.. nekdo tu psal ze uz je to vyssi level ale nemyslim :-D ...max. jeden dobry hrac a zbytek fihky..napr. ja na midle a on na buttou a callne muj AI 10BB(on 19BB) (blindy 50/100 uz ) s 8Qo ... rofl.. ale takovyhle lidi je tam spousta..
vlade sranda bude az vy se stretnete spolu a jeden z vas bude hrat o jackpot :-D a navzajem se pobijete :-D
vlade sranda bude az vy se stretnete spolu a jeden z vas bude hrat o jackpot :-D a navzajem se pobijete :-D
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: vlade
Já jsem taky hrál pár těch za 50, s jednou consolation prize $750, ale docela to cvičí s bankrollem, když se nedaří :-(
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.