Sunday Hundred Grand Run !
teamy nie
ved kto by uz len chcel hrat so mnou ? :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: teamy nie
:-D ..konecne nieco normalne z Tvojich ust :-D ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: teamy nie
ja som skor za model kazdy hrac da do banku x$ za kazdy svoj odohraty turnaj a po povedzme 8-10 turnajoch sa spravi priemer 2-3 najlepsich vysledkov a ten kto bude najlepsi berie vsetko alebo nieco v tom duchu
tym ze budu ludia prispievat za kazdy turnaj ktory odohraju bude zarucene ze ti co maju viac pokusov viac zaplatia lebo maju aj vacsiu sancu vyhrat
akurat sa mi zda byt nesikovne to posielanie penazi po malych ciastkach, neviem
no a bude to dlho trvat lebo podla mna to treba hrat aspon na 8 turnajov cize 2 mesiace
skuste niekto nieco rozumne vymysliet
tym ze budu ludia prispievat za kazdy turnaj ktory odohraju bude zarucene ze ti co maju viac pokusov viac zaplatia lebo maju aj vacsiu sancu vyhrat
akurat sa mi zda byt nesikovne to posielanie penazi po malych ciastkach, neviem
no a bude to dlho trvat lebo podla mna to treba hrat aspon na 8 turnajov cize 2 mesiace
skuste niekto nieco rozumne vymysliet
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
navrhujem takto
tak to spravme nejako jednoducho na zaciatok, 5x ten nedelny turnaj a priemer troch najlepsich vysledkov vytvori konecne poradie. Kazdy kto sa chce zucastnit posle pred zacatim prveho sledovaneho turnaja 30$ a najlepsi to vsetko zhrabne, pripadne ze nas bude viac tak prvy 70% a druhy 30%. Zajtra si mozeme dat taky cvicny suboj len na jeden vitazny zapas, pripadne ak sa stihneme zorganizovat uz do zajtra tak mozeme rovno zacat.
Samozrejme poprosim o nazory, pripadne priebezny zaujem...
Zatial by sme mohli byt: ja, w444x, yegon, mysak, rank, markizik, pepi ak sa zotavi, 7castle sa mozno prida, keso26, cstrike a chipfeeder to vyhra :). Z toho mi vychadza zatial +- 10 ludi
Samozrejme poprosim o nazory, pripadne priebezny zaujem...
Zatial by sme mohli byt: ja, w444x, yegon, mysak, rank, markizik, pepi ak sa zotavi, 7castle sa mozno prida, keso26, cstrike a chipfeeder to vyhra :). Z toho mi vychadza zatial +- 10 ludi
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: navrhujem takto
" Zatial by sme mohli byt: ja, w444x, yegon, mysak, rank... "
GRRRR :D
GRRRR :D
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: navrhujem takto
ja som za, myslim ze aj tuke sa prida
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: navrhujem takto
Tak už ste sa dohodli čo chcete hrať?
Pokiaľ to bude na PS a bude to večerných hodinách 20:00+, tak so mnou môžete počítať :-)
Pokiaľ to bude na PS a bude to večerných hodinách 20:00+, tak so mnou môžete počítať :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
vlade
samozrejme , ze to vyhram !!! o tom nepochybuje snad nikto na slovensku
len je tam jedna taka malicka zanedbatelna podmienka. ze by som musel hrat sam ....
len je tam jedna taka malicka zanedbatelna podmienka. ze by som musel hrat sam ....
- chipfeeder
hmm....
ja sa tiez pridam asik s tou hrou...len by sa terza mohol kazdy vyjadrit ze co a ako s tymi cenami atd...
ci teda zajtra bude zahrievacie kolo...len tak....abo sa to uz bude pocitat...ja ososbne bych bral nejaky zahrievaci turnaj..bo som uz dlho nehral holdem turnaj :-)
ci teda zajtra bude zahrievacie kolo...len tak....abo sa to uz bude pocitat...ja ososbne bych bral nejaky zahrievaci turnaj..bo som uz dlho nehral holdem turnaj :-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo
teraz v juni zahrievat? co si na hlavu?
- chipfeeder
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.