Sunday Hundred Grand Run !
Re: navrhujem takto
Nápad mě zaujal. Počkám až to spustíte na ostro. Nemám teď na P****Stars takový bankroll aby mi BM dovoloval buy-in 10+1. Ale mohu ho navýšit odjinud nebo zkusit Satellite.
- Benny13
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: navrhujem takto
..ja dnes nebudem moct :( ..musim este doclearovat bonus, co znamena hranie cca 6 stolov asi este 8h na NL10, takze ja asi az od buduceho tyzdna.
..a paci sa mi vladov model z prispevku 21.06.2008 20:46
..a paci sa mi vladov model z prispevku 21.06.2008 20:46
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: navrhujem takto
S Vladovym modelem suhlas, možná by mohli brát první 3, když nás bude 10, 50%, 30% a 20%, ale jinak OK
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: navrhujem takto
asi nas bude dost malo takze by som bol skor za jedno platene miesta, pripadne dve 70/30
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: navrhujem takto
Tak to spravme takto, kazdy kto sa zavazne prihlasuje na ten dnesny turnaj / hru o bonus, nech napise sem nieco v zmysle ze "hram", ja ten prispevok potom zmazem a napisem rovno jeho nick sem hore do temy do zoznamu zucastnenych. 10$ bude bonusova suma, ktoru potom kazdy kto sa zavazne prihlasil posle tomu (cez P****Stars prevod medzi uctami hracov), co skonci najvyssie (najlepsie nejako do 24h).
Takze kto chce hrat nech napise prispevok s nadpisom "Hram" a do tela spravy vlozi svoj nick na P****Stars aby sme ho mohli sledovat :)
Takze kto chce hrat nech napise prispevok s nadpisom "Hram" a do tela spravy vlozi svoj nick na P****Stars aby sme ho mohli sledovat :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
este lepsi napad bez komplikacii
kazdy kto chce hrat o ten spolocny jackpot posle 10$ na moj ucet v herni P****Stars (vladePP) a ja to po vypadnuti posledneho poslem vitazovi a nebudu ziadne komplikacie, netreba sa prihlasovat, staci poslat peniaze a ja sem tesne po zaciatku turnaja napisem zoznam nickov ktore hraju o jackpot, moze byt?
- vlade
jo, takze sme zatial 4
hehe ako sa mi zvysuje bankroll na P****Stars :-D*THUMBS UP*
- vlade
Re: Sunday Hundred Grand Run !
a hlavne sa prihlaste na turnaj, lebo tesne pred zaciatkom uz byva plno ;)
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.