Outs, Odds, Pot odds

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Outs, Odds, Pot odds

Odoslaťod admin 21 Jún 2008 22:09

Diskusia k článku: Outs, Odds, Pot odds

Na úvod vás oboznámim s často používaným výrazom pri hre, ktorým je „draw“. Jedná sa o nedokončenú ruku, ktorá k dosiahnutiu možnej výhernej kombinácie potrebuje ďalšiu kartu, čím sa z nej stane ruka dokončená (made hand).

Draw hands majú vysoký potenciál k dosiahnutiu veľmi silných výherných kombinácií (strong made hand) akonáhle sa na turn alebo river objaví karta doplňujúca našu draw. Týmto kartám hovoríme outs.

V súvislosti s tým si môžeme položiť otázku, kedy je správne pokračovať v hre s draw...

[Zobraziť celý článok]
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Outs, Odds, Pot odds

Odoslaťod keso26 23 Jún 2008 12:35

..tak ako borci, domacu ulohu, cize priklady uvedene na konci clanku uz mate vyriesene ? :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

chyba

Odoslaťod igy94 23 Jún 2008 14:09

(Open ended straight draw – OSED) následne na postupku premenilo. OESD a nie OSED -preklep
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: Outs, Odds, Pot odds

Odoslaťod keso26 29 Jún 2008 19:04

..chcete zverejnit vysledky prikladov, alebo sa najde niekto odvazny, kto ich skusi vyriesit. Teraz neviem, ci su tak easy, ze nestoja za to, alebo su tak tazke, ze sa ich bojite :-D ;)
Obrázok používateľa
keso26

úloha

Odoslaťod WolverinSK 01 Júl 2008 07:16

Sakra zadávaš úlohy a riešnie nikde :-(, toto sa nerobí. Ja by som dorovnal v 2-hom a 4-tom prípade ostané fold.Je síce pravda, že v poslednom prípade by ma to žralo a asi by troška záležalo (a nekecajte o tom, že by nemalo to viem :-P) aj od toho či mi ide karta.
Pozrel som to len tak v rýchlosti - tak ma opravte ak sa mýlim. Starajte sa o žiakov :-)) :-))
WolverinSK

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: úloha

Odoslaťod keso26 02 Júl 2008 09:53

dobre a skus teda povedat, preco by si to hral prave takto, skus odovodnit svoje rozhodnutia aby sme mohli rozobrat ci su spravne al. nie a preco ;)

..su este nejake dalsie riesenia ?..pridajte sa aj ostatny, nech trosku ovecky poprehaname pri tych stoloch. Skusme tie priklady vyriesit, nieco nove sa naucit a dat svojej hre novy rozmer :) ..uz onedlho totiz pride clanok o implied odds.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: úloha

Odoslaťod cstrike22 02 Júl 2008 10:30

ked budem mat 5 min free tak sa na to pozriem, kde su tie otazky v clanku?
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: úloha

Odoslaťod keso26 02 Júl 2008 11:11

clanok je rozdeleny na dva, preto treba pozriet do druheho alebo kliknut priamo sem :

Outs, Odds, Pot odds II.

..dakujem ;) Treba brat do uvahy, ze su to priklady uzko suvisiace z clankom, cize rozhodnutia by mali byt podmienene tomu o com clanok hovori. Specialne u Teba si ale velmi rad precitam Tvoje rozhodnutia v danych situaciach, ked uz vies situaciu precitat inac, dokazes pocitat s implied odds atd atd.
Obrázok používateľa
keso26

vsimol som si

Odoslaťod keso26 02 Júl 2008 11:19

..ze v prikladoch nie su stacky superov, pozicie atd, co by Ti mohlo pri rozhodovani dost chybat, ale ako som napissal, priklady sa vztahuju priamo k clanku a preto tu tieto udaje nie su dolezite.
Obrázok používateľa
keso26

pot odds

Odoslaťod buschle 02 Júl 2008 12:12

neviem preco ale ja zastavam nazor ze priklady na pot odds su uplne nezmyselne lebo realne je minimalne call vo vsetkych pripadoch uplne jednoznacny okrem pr5. A to z dovodu implied odds..
Napr ak mam handu 68s a board mam 7 9 A , a on raisuje tak callujem bezproblemov aj 2/3 pot bet lebo mam implied odds ako hovado aj ked mam len 8outs. Flush draw napr by som tolko nedorovnal lebo to je viac priehladne. Uz sa tesim na dalsi nadvazujuci clanok.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!