Efektívne spravovanie účtov

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Efektívne spravovanie účtov

Odoslaťod admin 26 Jún 2008 22:17

Diskusia k článku: Efektívne spravovanie účtov

Väčšina on-line hráčov pokru má otvorené účty v niekoľkých herniach. Ako však čo najefektívnejšie využiť financie, ktoré na účtoch máme pri rešpektovaní základných pravidiel bankroll managementu? V dnešnom článku Vám prinášame jeden zo spôsobov spravovania účtov, ktorý môže pre Vás slúžiť ako inšpirácia pre vytvorenie vlastných pravidiel.      Podobne ako väčšina z Vás aj ja som začínal hrať poker v jednej jedinej herni. Postupne som však na nete objavil ďalšie herne so zaujímavým softvérom či vstupným bonusom, neskôr pokerportal.sk pripravoval zaujímavé akcie v herniach, v ktorých som ešte nemal...

[Zobraziť celý článok]
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

:)

Odoslaťod keso26 28 Jún 2008 12:29

..kvoli prehladnosti pouzivam rovnaky system len s tym rozdielom, ze vsetky herne mam v jednom priecinku "poker rooms" a tak isto tam mam aj *.xls subor, v ktorom mam tabulky a vzorce na spocitanie vsetkych penazi v herniach, v ktorych hram CG. Ostatne herne kde nehravam cash nie su do tabulky zahrnute.
Robim to odo dna, kedy som zacal vazne a naplno hrat CG. Je to vyborna vec, sprehladni to situaciu a po kazdej session zapisem novy stav do dna, ktoreho sa tyka. To znamena, ze na kazdy mesiac mam jeden zosit. V dalsich zositoch mam dlhodobe sutaze ako OPT, leaderboard, bubakov a ine, kde zapisujem Buy-in, ak sa umiestim v peniazoch tak aj pay-out a celkovu sumu, ci som v danej sutazi v zisku alebo v strate :) ..je to haluz, ale bavi ma to :)

Este by ma zaujimalo, kto pisal clanok, prezradis sa ? ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: :)

Odoslaťod roche01 28 Jún 2008 13:51

....Este by ma zaujimalo, kto pisal clanok, prezradis sa ?....

Prečo nie? :):-[
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

...kedy odísť od stolu?

Odoslaťod roche01 05 Okt 2008 08:58

Rád by som sa Vás opýtal, ako riešite tento problém? Ak idem napr. k stolu s 20USD, tak odídem:
1. ak skončím na nule,
2. ak prehrám napr. polovicu čiže 10USD,
3. ak svojich 20USd zdoublujem čiže so 40USD,
4. dám si časový limit, kedy odídem od stoul nech sa deje čo sa deje.

Ako riešite tento problém Vy?
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

ja od stolu

Odoslaťod tucniak 05 Okt 2008 09:48

odchadzam, ked tam
a:nie je pre mna dost value -4 shortstackov fakt nemusim, nema vyznam setmining, platim blindy a ak hitnem ruku vyhram len par BB
b:ak som si sadol nestastne, napr za jedneho loose donka, ktoreho uz poznam a za 30 ruk zistim, ze za mnou su dvaja podobni maniaci a nema pre mna vyznam hrat rozne ruky atd
c:celkovo, ked sa mi stol zda prilis tight, proste ked tam necitim potencial

odchadzat, ked prehram full BI napr proti nejakemu donkovi, luckerovi- a preco?ved mu to vezmem spat..vcera som stretol typka co mal na nl 25 200$ na stole hral ako uplny magor vpip 92 pf r 84 +vsetko raisoval na 3$\5$, obcas 75c na NL25..sedeli sme s jednym tipkom za nim, za hodinu bol dole..:)
z toho raz ma obral o asi 200BB, ale preco odchadzat od takeho hraca?

takze sumarizovane, aj ked som fishka, od stolu odchadzam, ked je tam vela tagov/vela shortov, malo hracov ktory to radi pustia(ja sa snazim hrat tag takze loose oponenti mi vyhovuju:) )
a este to riesim tym ze session napr 2 hodky nech som na konci kdekolkvek to je jedno, snazim sa hrat stale svoju hru:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: ...kedy odísť od stolu?

Odoslaťod yegon 05 Okt 2008 10:51

ako povedal tucniak, odchadzam ked sa stol zopsuje, teda hlavne ak bustnu vsetky fishe alebo si za mna sadne uberagro regular co ma stale 3betuje

vyhry/prehry moj odchod zo stola neovplyvnuju
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!