Ban Chipfeedera
Ban Chipfeedera
That's All
- Andrej
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Andrej is retarded moron
thats true !
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
To Pokerportal
V poslednom case diskusie na pokerportali su plne urazok, nadavok a podobne. Tuto je dalsi priklad. Bolo by velice dobre aby ludia co su za pokerportalom uz s tym zacali nieco robit. Neviem ci sa im paci ze tu ludia si medzi sebou nadavaju a pod.
Myslim ze to dost zhadzuje uroven pokerportalu.
Myslim ze to dost zhadzuje uroven pokerportalu.
- Andrej
Re: Andrej is retarded moron
chipfeeder: uz som ta x krat upozornoval aby si s tym nadavanim prestal, takze ta upozornujem naposledy.
Si tu jediny ktory tu vsetkym okolo nadava, nemal by si sa nad sebou zamysliet?
Kolko krat ti to treba opakovat?
Si tu jediny ktory tu vsetkym okolo nadava, nemal by si sa nad sebou zamysliet?
Kolko krat ti to treba opakovat?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade
a ja ti opakujem, ze kazdy kto zacne s osobnym utokom, si tie nadavky zasluzi.
ak Andrej nie je schopny zo seba vysukat zmysluplny vecny prispevok, tak by mal drzat hubu a krok
ja absolutne nechapem tychto ludi. pisem tu len k veci a tito ludia maju pravo so mnou nesuhlasit , ale co ich vedie k tym osobnym vypadom ? zrejme len vlastna obmedzenost
preco napr. yegonovi nenapadne vyjadrovat sa k mojej osobe a reaguje iba vecne? lebo je to inteligentny clovek
ale henta zberba ? skoda reci ...
vlade,myslis, ze mna tieto temy o mne bavia? vonkoncom . ja za to nemozem, ze tie ataky neutichaju a furt sa tu objavi nejak novy utocnik
ak Andrej nie je schopny zo seba vysukat zmysluplny vecny prispevok, tak by mal drzat hubu a krok
ja absolutne nechapem tychto ludi. pisem tu len k veci a tito ludia maju pravo so mnou nesuhlasit , ale co ich vedie k tym osobnym vypadom ? zrejme len vlastna obmedzenost
preco napr. yegonovi nenapadne vyjadrovat sa k mojej osobe a reaguje iba vecne? lebo je to inteligentny clovek
ale henta zberba ? skoda reci ...
vlade,myslis, ze mna tieto temy o mne bavia? vonkoncom . ja za to nemozem, ze tie ataky neutichaju a furt sa tu objavi nejak novy utocnik
- chipfeeder
chipfeeder
..nemas celkom pravdu, ja som Ti nikdy na PP nenadaval a aj napriek tomu si spominam, ze si ma par krat niekam poslal alebo nieco nepekne napisal (naprikald nepi...uj a vesluj mi tak ostalo v pamati) ked som na Teba absolutne neutocil, len som Ti nieco vysvetloval (zhodou okolnosti to bolo o set value v nejakej pokrovej partii ak si dobre spominam) a Ty si uz nevedel, co na to odpisat a to nebol jeden pripad. Ja beriem, ze sa naslo par ludi, ktory Ta urazili, ale z mojho pohladu to vychadzalo s Tvojej arogancie a presadzania si stale dookola niecoho faktami nepodlozeneho, co uz zacalo liezt niektorym ludom na nervy. Tolko moj pohlad.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso
nepicuj a vesluj je taky vseludovy bonmot. v ziadnom pripade to nie je osobna urazka, skor nepochopeny humor . z kontextu by si mal vycitit, ci niekto uraza alebo nie.
ja nic dookola nepresadzujem. pisem svoj nazor na danu situaciu iba raz. len niekedy sa to rozvinie do dalsej vymeny
ja nic dookola nepresadzujem. pisem svoj nazor na danu situaciu iba raz. len niekedy sa to rozvinie do dalsej vymeny
- chipfeeder
vlade
nemyl si pricinu s nasledkami. mna to tak isto nebavi
urazal som tu niekedy napr. teba? a preco asi tak?
urazal som tu niekedy napr. teba? a preco asi tak?
- chipfeeder
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.