Ban Chipfeedera
joco
ja nie som taky frajer ako ty a neviem sa povzniest :)
credo: "na hrubu dieru hrubu zaplatu" moze byt niekedy aj ucinnejsie
keby som vytvoril temu "Ban joca66" povazoval by si to za osobny utok alebo nie?
credo: "na hrubu dieru hrubu zaplatu" moze byt niekedy aj ucinnejsie
keby som vytvoril temu "Ban joca66" povazoval by si to za osobny utok alebo nie?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: joco
a mas dovod zakladat takuto temu? ak by som mal pocit ze ma iba bezdovodne ociernujes urcite by som sa obhajoval ale nenadaval, inac ked uz ti aj vlade napise ze mu to lezie na nervy tak to uz stoji za zamyslenie, lebo on je podla mna najbenevolentnejsi admin na nete ever
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
joco
jasne, vlade je totalny makkys !
temy ako tato mal okamzite posielat do kosa :-D
ved je to v poriadku, ze sme kazdy iny. ty by si sa obhajoval inak, ja sa obhajujem nadavkami . no, zabijem sa ?
temy ako tato mal okamzite posielat do kosa :-D
ved je to v poriadku, ze sme kazdy iny. ty by si sa obhajoval inak, ja sa obhajujem nadavkami . no, zabijem sa ?
- chipfeeder
Re: no, zabijem sa ?
Konečne ťa napadlo niečo konštruktívne :-D
A teraz vážne, podobná otázka ma napadla už dávnejšie, ale povedal som si, nech si ľudia píšu čo chcú, názory si dokážem vyberať a chipfeedera preskakujem.
Banovať ho teda netreba, stačí do diskusie pridať funkciu "Ignorovať užívateľa" :-)
A teraz vážne, podobná otázka ma napadla už dávnejšie, ale povedal som si, nech si ľudia píšu čo chcú, názory si dokážem vyberať a chipfeedera preskakujem.
Banovať ho teda netreba, stačí do diskusie pridať funkciu "Ignorovať užívateľa" :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tuke
rofl,
chipfeedera preskakujes a preto si prispel svojim nesmierne hodnotnym prispevkom prave do temy "ban chipfeedera"
ta funkcia by bola v poriadku, som vsetkymi desiatimi za. vlade sa urcite potesi nad novou vyzvou, lol ... akurat ta funkcia by mala mat aj verejne pristupny indikator, ci ma uzivatel fakt zapnutu ignoraciu alebo len keca do vetra :)
chipfeedera preskakujes a preto si prispel svojim nesmierne hodnotnym prispevkom prave do temy "ban chipfeedera"
ta funkcia by bola v poriadku, som vsetkymi desiatimi za. vlade sa urcite potesi nad novou vyzvou, lol ... akurat ta funkcia by mala mat aj verejne pristupny indikator, ci ma uzivatel fakt zapnutu ignoraciu alebo len keca do vetra :)
- chipfeeder
Re: Re: no, zabijem sa ?
tu Tuke-zdielam tvoj nazor na 100%,pre ostatnych.jednotny nazor sme tu mali 40 rokov a vidite kam sme sa dostali,t.j.,kazdy nech si pise co chce,ale osobne nadavky a urazky mozte pisat aj na nejake ine fora napr.Slovan vs. Trnava,vychod-zapad,a podobne,moj nazor
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: no, zabijem sa ?
to TuKe-suhlas,to all-jednotny nazor sme tu mali 40 rokov a vidite kam sme sa dostali,cize kazdy nech si pise co chce,ale osobne invektivy patria skor na fora typu Slovan vs. Trnava,a pod.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.