Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

re:

Odoslaťod buschle 01 Júl 2008 09:42

hlavne by si sa mal kludnit lebo sem prestanu prispievat vsetci dobri hraci a potom sem nebudu chodit uz ani small- midstakes playery ako ja, ktory cerpaju rady a info od tychto dobrych hracov.. urazil si tu uz kopu hracov ktory su herne tam kde sa ty dostanes mozno az v dalekej buducnosti. Niekedy si tu pripadam ze si tu chatujeme 3ja dokola s obcasnym prispenim yegona , ty sa vobec nepytas ty len kazdemu odpovedas akoby si hral poker 10rokov. Uvediem ti aj priklad. hovoril si ze hravas Sit&go , prva odpoved 7castla na tvoj post hned si ho oznacil a poslal... pritom to je hrac od ktoreho si mohol sosat a prosit o info a rady. Tito hraci nepotrebuju citat ako ty hrajes Q3, navstevuju 2+2 a podobne ... mozeme byt radi ze ich tu mame a treba si ich vazit.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

re: dodatok

Odoslaťod buschle 01 Júl 2008 09:55

toto je neber ako utok na teba, je to len taka mala rada pre teba ze by si sa mohol zamysliet , tu ta nikto nebude uznavat za tvoje nazory ktore su casto presne opacne realite (nema to nic s ABC pokrom , proste casto si vyvratil absolutne zaklady a napisal pravy opak)... ani ty z toho nic nebudes mat... najrpv sa treba stat dobrym playerom a potom od teba rady bude kazdy rad prijimat.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 01 Júl 2008 10:51

ani ty to neber ako utok, ale ja od teba ziadne rady nepotrebujem a ani ziadne rady tu nikomu nedavam. pisem, ako by som hral v konkretnej situacii s tym, ze to aj zdovodnim. ak niekto napise odlisny sposob hry a patricne to vyargumentuje, tak sa zamyslim a uznam, ze jeho sposob je pravdepodobne lepsi a aplikujem to potom do svojej hry.

ale sposob diskusie typu
"hras ako magor, lebo to nema nic spolocne s ABC pokrom a ja som v mudrych knizkach vycital nieco ine a mam ROI 3 % a hram poker uz 10 rokov a som najlepsi na svete"
mam uplne v pazi

skus mi odcitovat, kde som ja zacal ako prvy nadavat na 7castla. chcem konkretny odkaz a nie tvoje subjektivne dojmy

co sa tyka 7castla ja s nim na 95% suhlasim, ale naco by som po kazdej jeho analyze prikyvoval ako somarik? ozvem sa len vtedy, ked mam iny nazor ako on.

ak nechces citat o hrach s Q3, tak do tej temy jednoducho nelez. len masochista sa zaujima o veci, ktore ho absolutne nebavia

treba prestat robit z akychkolvek ludi modly, lebo takto sa zaradite len medzi stado prikyvujucich oslikov :)
respekt a uznanie ano, ale glorifikacia urcite nie
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

vlado

Odoslaťod keso26 30 Júl 2008 01:01

..ja neviem, ale skonci sa toto niekedy ?

http://www.pokerportal.info/pokrova-partia/895/allin-

..nikoho neurazam, snazim sa o diskusiu na urvni ale tento clovek zjavne nepozna zaklady slusneho spravania sa.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: vlado

Odoslaťod trikoza 30 Júl 2008 01:39

2Pac kedysi davno spieval "Some things never change. " a mal pravdu... preto ho asi aj zastrelili :(
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

looool

Odoslaťod chipfeeder 30 Júl 2008 10:28

kesova skvela logika:

takto sa vstupuje do diskusie na urovni

"...napisal si uplnu kravinu"

toto je asi kesov vrchol slusneho spravania :-)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: looool

Odoslaťod keso26 30 Júl 2008 10:37

Tym co si napisal, som do diskusie nevstupil, je to vytrhnute z kontextu ako vzdy, u Teba typicke, to ze si napisal kravinu, za tym si stojim, nakoniec som aj zdovodnil preco. Z tvojej strany zas len utok, nevies argumentovat, nevies si svoje nazory obhajit. To je vsetko. Nebavi ma sa s Tebou stale dotahovat *TIRED*
Obrázok používateľa
keso26

Nehadajte sa

Odoslaťod vlade 30 Júl 2008 12:20

lebo budete mat zlu karmu a nebude sa vam v pokri darit :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Nehadajte sa

Odoslaťod keso26 30 Júl 2008 12:24

..vlado zas nieco zadrel ako vzdy, loooool :-D *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

Vlade, Roy, Strike

Odoslaťod 7castle 09 Aug 2008 23:02

Je mi luto, ze otvaram znovu tuto temu, ale co uz:(

Chcem vas vazne poziadat, aby ste pouvazovali o bane chipfeedera.

Situacia na tomto fore sa bohuzial vyvija tak, ze kazda jedna diskusia je zahltena vymenou nazorov medzi nim a niekym z nas ostatnych. Stale je to o tom istom, chip napise vecny nezmysel, co by nevadilo, ale potom v ramci diskusie kazdeho urazi (najprv akoze "vtipne") a uz je to stale dokola.

Mna osobne to uz hodne nebavi. Ja sem chodim diskutovat o pokri, a uz mi dost prekaza tento vyvoj.

Uz ho samozrejme vidim, ako sa tu ohana demokraciou, pravom na nazor a neviem cim vsetkym. Nemam potrebu tu niekomu nieco dokazovat, ale myslim, ze o tychto veciach viem daleko viac ako priemer, a daleko viac si ich aj vazim. Treba si vsak uvedomit, ze rusenie registracii nema s demokraciou nic spolocne. Forum je vase, je na vas, koho tu chcete a koho nie, na zahranicnych strankach je mazanie nevhodnych prispievatelov/prispevkov uplne bezne. Vy ste moderatori a mate pravo, pricom spatna vazba bude vzdy, ak by ste to prehanali, stratite ludi.

Na tejto stranke uz pomaly nie je jediny prispievatel, ktoreho by chipfeeder neurazil. To uz naozaj o niecom svedci, a ziadne jeho pseudoargumenty na tom nic nezmenia. Som fakt presvedceny, ze ak to bude takto dlhodobo fungovat dalej, bude to mat negativny vplyv na cely PP... cize este raz, skuste prosim vo vlastnom zaujme, ako aj v zaujme velkej vacsiny rozumnych a slusnych prispievatelov na tomto fore pouvazovat o tom, ze zacnete forum trosku prisnejsie moderovat, a zacnete tym, ze zrusite chipfeedera.:-X
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!