Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Vlade, Roy, Strike

Odoslaťod trikoza 10 Aug 2008 01:35

funkcia ignore nic neriesi

pretoze hlavny problem je v tom ze kvalita diskusii prudko upada, je to neustala a opakovana snaha o vyvratenie chipfeederovych blbosti... kopa dobrych a hlavne rozumnych hracov na to sere a do diskusii sa radsej nezapaj pretoze vedia ze to s nim nema zmysel... mnohi sa uplne odmlcali, mnohi pisu iba vynimocne

v tomto by som videl hlavny problem, mozno by nebolo od veci spravit nejake referendum u "hardcore" jadra pokerportalu aky maju nazor a z toho vyvodit dosledok, nech to aspon zavana "demokraciou"
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: bu bu bu

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 01:38

vlade, ked ta tu uz mam este ta poprosim o jednu laskavost. uz 3 krat sa mi stalo pri dlhom prispevku, ze som na jeho konci omylom stlacil na klavesnici back page a moj megazmyselny najsamlepsi prispevok takto odisiel do vecnych lovist.

nespravis pre nas debilov nejaky blbuvzdorny formular, co si po forwarde stranky bude pamatat rozpisany text ?
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

kurva

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 01:44

v cine cenzuru uvolnuju a my ju tu zavadzame :-D

co sme horsi, jak cinania ? lol

vlade, musis defaultne prednastavit moju ignoraciu pre kazdeho nove registrovaneho uzivatela, aby som ho svojim nazormi nezviedol na zle pokrove chodnicky !
chipfeeder

Hehe

Odoslaťod acvonmilan 10 Aug 2008 07:30

Jeste do vcerejska jsem nemel s chipfeederem problem, ale bylo to tim, ze jsem na jeho detinske a zlostne vylevy nereagoval. Vcera jsem to udelal a byla to teda sila.

Je to navztekany zavistivec, ktery zacal tim, ze se obouval do 7castle, posmival se mu, ze musi protacet bonus a navrhnul svuj "zlepsovak" - totiz obetovat 75% bonusu na protoceni. On holt takove starosti nema, v OPT byl u stolu jen pro smich...

Jdu tedy vyzkouset ignoraci, s ohledem na jeho znalosti a tedy "erudovanost" pokerovych prispevku to nebude zadna ztrata :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

hm

Odoslaťod yegon 10 Aug 2008 08:11

mne to ignore nefunguje, nie ze by mi chipfeeder vadil ale obera ma o cas tolko si s nim dopisovat a nemam dostatocnu disciplinu nereagovat na jeho prispevky i ked je to ako hadzat hrach na stenu :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: hm

Odoslaťod 7castle 10 Aug 2008 08:22

Yegon, presne suhlas, ja sa snazim ho ignorovat, ale mam s tym problem, rad diskutujem a potom odpisujem niekomu kto mozno aj pochopi, ale stale odpisuje svoje a stale agresivnejsie :-(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

cenzura

Odoslaťod palo1973 10 Aug 2008 08:26

rozhodne NIE,mali sme to tu 40 rokov a vidite kde sme sa dostali
samozrejme urcite hranice byt musia,kto chce nech ho ignoruje,kto chce nech argumentuje,mne osobne ked niekto nadava,tak sa nad to to dokazem povzniest
to je moj nazor
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

acv

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 08:29

to ignore bude pre teba fakt lepsie, aby si nemusel zazivat dalsie prehry v diskusiach, lebo ich nedokazes stravit.

opakujem este raz. nevysmieval som sa 7castle, vysmieval som sa bwinu, ze take chobotiny dokaze povymyslat.

yegon, preco hrach? mam ti najst priklady, ked som po rozbore uznal, ze tvoj move by bol lepsi? zeby vypadky pamate ? :)

ked ta len oberam o cas, tak to ignore bude pre teba profitable riesenie :-D
chipfeeder

Vlade

Odoslaťod 7castle 10 Aug 2008 08:36

Mne to nefunguje tiez, a urcite som to zadal spravne.

Ale hlavne je, ze ako pise trikoza, ono to vobec nepomoze, proste to tu bude zahltene jeho recami...

Ja ti rozumiem, ty si dobrak, nechces niekoho zrusit... co sa ti snazim vysvetlit je, ze je to spravne rozhodnutie, lebo je to v tvojom zaujme a v zaujme PP. Demokracia nie je len o slobode ale aj o zodpovednosti. Ty mas za PP zodpovednost, a vedenie diskusie je uplny zaklad. Ked mas zivu diskusiu, a miesto bavenia k veci kazdu relaciu jeden z hosti vyvolava konflikty a evidentne neuznava ziadne argumenty a sam ziadne nema, tak je diskusia o nicom a uz si takeho hosta nepozves. Tu je to stale dokola, a podla mna je tvojou ulohou to vyriesit.

Trikoza, poll nic nevyriesi, ludia budu hlasovat proti, lebo malo ludi sa nad tym poriadne zamysli, malo ludi ma skusenosti zo zahranicnych moderovanych for, a zvitazi pocit ze nic by sa nemalo "zakazovat", lebo je to nedemokraticke etc. Toto je na individualnom rozhodnuti Vladeho.
7castle

Re: cenzura

Odoslaťod 7castle 10 Aug 2008 08:41

Palo,

vysvetlujem to v prispevku vyssie. Toto nema s cenzurou nic spolocne. Fora, ktore maju zaujem na nejakej urovni, sa moderuju, cize sa mazu prispevky, upozornuju sa diskutujuci a nasledne a zakazuju.

Porovnaj si uroven diskusie na sme.sk a pravda.sk. Sme sa rozhodlo mat ovela skorej uroven, aj za cenu toho ze budu obcas niekedy nastvani ze ich admin vymazal. Tam je to velmi tazke, ale treba to robit, ak nema byt diskusia bez urovne.
7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!