Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

7castle

Odoslaťod palo1973 10 Aug 2008 08:44

ja mam skusenost zo zahr.fora,moj nazor je taky,ze sa musia urcit hranice,cize argumenty ano,osobne utoky nie...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

ludia

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 08:45

odkazte mi konecne niekto, ze stale odpisujem svoje a stale agresivnejsie !

palo, s tymi nadavkami je to len chimera a blud. nikdy som nenadaval tomu, kto reagoval k veci aj ked mal iny nazor. 7castle, keso alebo trikoza vsak vstupili do diskusie so mnou ciste len s osobnym utokom. nenapsiali sice priamo, ze som k****, ale obsahovo to len zabalili do inych slov bez priamych nadavok.
a kedze ja nemam problem pochopit obsahovy vyznam textu aj z kontextu, uslo sa im odvratenie utokov v podobe priamych nadavok
vytvorili si averziu proti mne a potom uz len kopali, kde si len kopnut mohli.
nemam dovod nadavat nikomu, kto pise k veci. napr. takemu yegonovi, aj ked ho oberam o jeho iste drahocenny cas :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

7castle

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 09:01

no, konecne si to pochopil. ano, je to ciste na vladeho rozhodnuti a nie o nejakom nezmyselnom anketovani zopar kamaratov, co by sa nikdy nedokazali odtrhnut od stada oviec, lebo slepo veria, co im hlavny baran hovori.

je to vladeho zahradka a ja som tu host a je ciste na jeho zvazeni, ci ma zabanuje alebo nie. ma na to pravo. vlade je vsak charakter. on by to bezdovodne nespravil , ako zopar spriatelenych kriklunov. nejaka osobna jednostranna averzia zopar uzivatelov by nemala byt v ziadnom pripade dovodom na uplne umlcanie nazoru a cenzuru.

7castle, u mna si krivak. dokazal si to nie raz svojim charakterom. toto je moj osobny nazor na tvoju osobu. a zatial nebol dovod ho menit
chipfeeder

Re: 7castle

Odoslaťod 7castle 10 Aug 2008 09:01

Palo, ved uplny suhlas. Co vravim ja je, ze chip je daleko za touto hranicou.

Stale tu toci dokola co vo svojom poslednom prispevku, a pritom velka vacsina normalnych a regulernych prispievatelov to vidi naopak... to sme fakt vsetci zaujati a vsetci sa mylime? Nie je logickejsie vysvetlenie ze je naozaj chyba v chipovi?

V ziadnej diskusii este nic nezdovodnil, aj ked sam veri v opak (aj ked sam pise, ze 3 najhodnotnejsie prispevky sa mu zmazali - aka to nahoda), VZDY utoci osobne, vzdy prvy, aj ked stale tvrdi opak.

Taktiez stale nadava akoze vtipne, Yegonovi napise "hnup", da za to smajlik, a mysli si ze ake vtipne. To moze robit kamaratom, ale nikto z nas ho nepozna, to je take tazke pochopit ze to NIE JE VTIPNE? Tu nejde o to, ci mam zmysel pre humor, medzi kamosmi je to OK, ale ked mi nadavaju cudzi ludia akoze s usmevom tak neviem...

Posledna diskusia s AC o stavkovani to je zase sila, on chce od AC aby si uznal chybu, hoci jeho stavkovanie vedie k tomu, ze pridem o 50% bonusu, ale "bezpecnejsie". Proste nechape ze mne aj AC je uplne jedno nejaka akademicka diskusia "ako bezpecne a s istotou vela prehrat". Chore.

Ale uplny vrchol je jeho blog. Tam priamo ukazuje, ze je schopny realizovat spinave praktiky v pokri, a este sa tym chvali. Mne je uplne jedno, co ho k tomu vyprovokovalo, je to uplne neakcepotvatelne.

Ban.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

palo

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 09:03

"ja mam skusenost zo zahr.fora,moj nazor je taky,ze sa musia urcit hranice,cize argumenty ano,osobne utoky nie..."

som vsetkmi 10 za !!!!! presne po tomto zakazdym volam, le mna uz z dovodov osobnej averzie nepocuvaju
chipfeeder

JA

Odoslaťod palo1973 10 Aug 2008 09:13

osobne tiez rad diskutujum a budem reagovat dalej na veci kt. povazujem za zaujimave,ci uz to pise chip,alebo hocikto iny.....
s tym blogom mas pravdu
ozaj otazka:idem all in v turnaji a niekto napise svoje karty pocas hry,to je NO GO v pokri,nie?myslite,ze take veci treba oznamit,alebo sa na to vy...,lebo sa mi to stalo v poslednej dobe castejsie,a moze to zohrat rolu,ked ja mam napr.QQ,za mnou napise A2 a treti foldne nasledne trebars AJ
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

dalsi napad

Odoslaťod yegon 10 Aug 2008 09:26

ked bude mat vlade zlomenu nohu a nebude mat co robit mohol by dorobit nejaky word filter a nagradzat aspon najtvrdsie nadavky hviezdickami alebo nieco take, vo svete sa to robi bezne a dost by to pozdvihlo uroven stranky keby sa na homepage neobjavovali skarede slova v prehlade pridanych partii alebo prispevkov

viem ze v dnesnej dobe vacsina ludi nadava ako pohani a nic si z toho nerobia ale na webe to neposobi seriozne a mne osobne to napriklad dost vadi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

palo

Odoslaťod Barin 10 Aug 2008 09:32

Neviem ako v herni, v ktorej hravas ale na fulltilte nikto pocas all inu do chatu pisat nemoze. A ak sa u vas pisat da, urcite to zrovna fer nieje.
Barin

Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

7castle

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 09:37

spinavych praktik si schopny akurat ty svojou bonzackou povahou nahlasovanim supportu sposobov hry, ktore nie su v rozpore s nicim

preco rovno nenahlasis supportu vsetkych hracov, ktori idu v prvych 3 hrach allin pred flopom bez ohladu na to, ake maju karty? kedze nehraju podla zauzivanych pokrovych 7castlovch pravdiel

AC diskusiu so mnou jednoznacne prehral a akakolvek nestranna osoba by to kedykolvek potvrdila.

na yegonovho "hnupa" ma pravo reagovat len on sam a teba moze rovno aj rozpucit, ale nemas pchat nos do veci, do ktorych ta je nic.

"velka vacsina normalnych a regulernych prispievatelov to vidi naopak"
ako vies, ty samozvany hovorca velkej vacsiny. toto je vas najvacsi problem s kesom, ze sa vzdy skryvate za dav. nechaj laskavo kazdeho jednotlivca nech sa rozhoduje samostatne a pis tu nazory len ciste za seba a svoju osobu.

vies , 7castle. ono kazdy slovny prejav obsahuje suhrn roznych foriem. niekto metafory pouziva, niekto nie. iny im zas ani nerozumie. a tvoj prejav moze byt po stylistickej stranke aj neviem ako uhladeny a bezchybny,ked po semantickej je uplne krivy.

ja so semantikou problem nemam. jednoducho napr, taky AC vstupil vcera do diskusie so mnou nepremyslenym utokom na osobu a potom to uz len zacal zabalovat do omacky, aby z toho vysiel akoze cestne. a presne toto si robil ty aj keso.
chipfeeder

Re: dalsi napad

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 09:43

a dal by si vyhviezdickovat aj hnupa? :-D
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!