Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

barin

Odoslaťod palo1973 10 Aug 2008 09:46

viem,bol to priklad,nemusi to byt all in,staci napr. bet z UTG v MTT,a dalsi napise svoje karty,alebo co ma stve ked hlavne Francuzi pisu po franc.,a nevies ci o pocasi alebo o tom co maju na ruke
u mna ide o par $$$$ ale ide o princip
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Diskusia

Odoslaťod Hufelix 10 Aug 2008 09:50

Chcem povedať, že toto tuna je prechádzka ružovým sadom oproti tomu, aké vedia byť diskusie na SME. Ja na SME fungujem už viac ako dva roky a aj keď tam je diskusia kvázi moderovaná a diskusné príspevky sa dajú ignorovať, tak je to tam oveľa oveľa agresívnejšie. Ja som si tam na to zvykol veľmi rýchlo a s jednoduchou ľahkosťou sa dokážem povznášať nad útokmi, ktoré sa z času načas vedia vyskytnúť. Ako tu sledujem túto diskusiu, tak čip je vcelku kvalitný provokatér a rád si uvolní uzdu, ale veľa z tých, ktorí s ním máte problémy, si za to môžete tak trochu i sami. V poslednej dobe ste to práve vy, ktorí prví reagujete útočne. Vytvorili ste si voči tomu chlapcovi averziu a momentálne Vám to celkom škodí. Snažte sa s ním komunikovať tak, aby ste mu nedávali možnosti na to, aby sa do Vás začal navážať. Mám však pocit, že sa Vám to darí stále menej... ono nikto nemá istý patent na pravdu.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

hufelix

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 10:01

aj ja to tak vidim. vadi im moja stylistika, ktora ma hranicu prejavu posunutu urcite inde, ako maju oni. samozrejme, ze na urad vlady by som nepisal list sposobom, aky prezentujem tu. toto je ale poker. hra drsnych chlapikov, co maju aj nejaky ten zmysel pre humor a nevytahuju zakazdym len kolty.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

hufelix nemas pravdu

Odoslaťod keso26 10 Aug 2008 10:13

zakazdym a toto slovo zdoraznujem je provokaterom prave chipfeeder. Ci som sa pocas OPT postazoval na bad beat a on mi napise "neplackaj, mamicka Ti pofuka" alebo nejaku podobnu kravinu, ci to bolo vcera, ked som napisal, ze B**n pripisal peniaze ako bonus kde jeho reakciu bol totalny vysmech a skodoradost, pricom teraz uz je to zrazu vysmech bwinu.

Tak isto je vzdy, o5 zdoraznujem prvym nadavajucim a ked mu clovek dokaze, ze je to tak, tak to uz bolo zrazu myslene z lasky a nechapeme srandu haha hihi a podobne. Ale akonahle jemu niekto napise, ze je jeho prispevok "nezmysel" co ani nie je hanlive slovo, tak to je konecna, to uz ani nedocita, lebo jeho dalsi prispevok je uz len o tom "ze hovno o otm viem" a reaguje absolutne z cesty nie na obsah mojho prispevku ale na slovo "nezmysel"

chipfeeder je pohromou pre PP forum. A to co som si precital teraz (dnesna diskusia v tejto teme) ..to uz je uplna konecna. Na to sa uz ani neda nic povedat. Skratka on sa v tychto provokaciach vyslovene vyziva a upozornujem, ze napisal, ze sa na tom DOKONCA ZABAVA !!!!!

Takeho cloveka tu vazne netreba a myslim, ze mnozstvom jeho prispevkov o tom uz viac nez dokonale presvedcil.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

hufelix

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 10:15

"tak čip je vcelku kvalitný provokatér"

ja to nerobim ucelovo, len oni to zakazdym ako provokaciu nezmyselne chapu.

napr. vo vedlajsej diskusii moj prvy prispevok

"do konca vasho zivota vam to na bwine bude svietit ako reklamny bonus "

mal byt ako satiricky vysmech bwinu a nie osob, ktorym B**n ten bonus podaroval. ved ta situacia s bonusmi nenastala pricinenim uzivatelov, ale pricinenim bwinu, tak kvoli comu si tu poznamku vztahuju uzivatelia na seba? jedine vysvetlenie je, ze maju problem so semantikou

jasne to napisem a vysvetlim, no a potom nabehne v averznom amoku taky keso a spusti frazy, ze nemam ziadne argumenty ...

a takto to ide dokolecka dokola a my si tu budeme v peknom vojnovom stave spolu nazivat, az kym nepomrieme ....
chipfeeder

keso

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 10:25

skodoradost mozem prejavovat v situaciach, za ktore si moze druha strana sama. napriklad vlozis uspory do bmg invest - tak po krachu mozu byt vysmesne poznamky pochopene ako skodoradost.

v pripade bwinu nebol problem s vysielacom, ale s prijimacom. a namiesto toho, aby si sa snazil pochopit to moje dovysvetlenie, tak sa snazis hladat zamienku na dalsie a dalsie vypady ... idem si radsej zahrat nejaky turnaj
chipfeeder

vidis keso

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 10:26

prejudikoval som tvoj nabeh a ty si fakt aj nabehol :-D
chipfeeder

trikoza

Odoslaťod mysak 10 Aug 2008 10:44

to vystihl spravne, posledni dobou tu pise jen chip + ostatni kteri se mu snazi ty jeho kraviny vyvratit. Myslim ze posledni dobou uz to tady neni ono co to bejvalo, co se takhle na nej vykaslat a ignorovat ho a vubec mu na nic odpovidat ? A normalne zde diskutovat ? A prestat chipovi dokazovat ze jeho Q3 nebude dlouhodobe v +.
Totˇmuj nazor ;)
Obrázok používateľa
mysak

na zaklade coho respektovat chipfeederov nazor ?

Odoslaťod keso26 10 Aug 2008 11:03

..nehovoria za neho ziadne vysledky, vysmieva sa "pokrovym priruckam" ..abolutne odmieta akekolvek logicke posudenie situacie a dokonca jej podrobne rozanalyzovanie a +EV vysledok.
Nerozumie pokrovym terminom, ktore pouziva a v neposlednej rade co mna osobne najviac trapi, dezinformuje svojimi "radami" zacinajucich hracov a utvrdzuje ich v tom, ze ich chybna hra bola bezchybna..to je skratka absolutne nepripustny postoj a ja tomu nemozem len tak prihliadat bez povsimnutia, kedze som mal vzdy snahu kazdemu na tomto fore pomoct.

..tieto moje slova len potvrdzuje tema, kde v prvom prispevku napisal uplny nezmysel a dodnes ho nebol schopny vyargumentovat a tychto diskusii s nim bolo xyz !!!

http://www.pokerportal.info/pokrova-partia/895/allin-

alebo : (citujem chipfeedera)

"yegon pokrove biblie ti pisu evidentne kokotiny. pokrove biblie totiz nevedia, kto za stolom sedi. takze ti je pokrova biblia uplne na hovno, ked mas pri svojom stole takych blbcov, akych si mal."

A DAM SI TU NAMAHU, kde zhrniem cele Tvoje mudrovanie, od kedy si na PP zavital !!! Nebude mi vadit, ze mi to zoberie dost vela casu, raz a navzdy Ti dokazem, ze Tvoje spravanie je pre forum NEAKCEPTOVATELNE.
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

mysak

Odoslaťod chipfeeder 10 Aug 2008 11:07

a kvoli comu ta demonstracia? naco potrebujes vyzyvat ostatnych na ignoraciu? ignoruj a hotovo.

hociktora ruka bude dlhodobo v + ak sa ucelovo sustredis na jej hranie tak, aby v + bola. staci ak nebudes hrat so svojou rukou ako s nejakou hodnotou, ale proti superom. a nebol by najmensi problem, aby som ti to statisticky dokazal, len nevidim zmyselnost tohto kroku.
stacilo by hrat proti dobrym hracom a zakazdym reprezentovat Q3 ako monster a mimo tejto ruky sa zahrat na totalneho nita, hrat len AA, KK a z Q3 by si spravil statisticky megaziskovu ruku. samozrejme, nezmyselnost tejto situacie je v tom, ze by si na blindoch vyhadzoval peniaze von oknom, bol by si v celkovej strate, ale Q3 by bolo megaziskove.

takze nabuduce si laskavo premysli vsetko, o com chces pisat.

a ked si taky frajer a budes si nadalej stat za svojim pomylenym nazorom, tak sa kludne stavme o 100000 korun, ze bude u mna Q3 dlhodobo ziskova ruka

takze tak mysaku, jediny, kto pise kraviny si ty.

PS. ocakam dalsi kesov nabeh
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!