Poradca
Počet príspevkov: 50 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: poradca
sveho casu tu nekdo vyhrozoval Poker School ;-) taky bych to chtel, ale porad nic :( doticny profik nema cas *SLZA* :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
help....
precitaj si niake knihy ,... daju sa volne stiahnut na nete su ale po anglicky ...precitas si 2 krat supersystem od doyla brunsona a si hrac na dobrej urovni... stiahnes niake pocitadlo odds,auts,tracker (odporucam holdem indicator) ... stoji 80dolarov... ale ako kazdy program urcite najdes nanho aj niaky crack a hura do hrania .... ak hladas niake knihy o pokry a vies po anglicky kludne mi napis 207 492 245
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
ten bol dobry
"precitas si 2 krat supersystem od doyla brunsona a si hrac na dobrej urovni" *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
:-D
ja by som to poopravil:
"precitas si 2 krat supersystem od doyla brunsona a MYSLIS SI, ZE si hrac na dobrej urovni" :)
:-D
ja by som to poopravil:
"precitas si 2 krat supersystem od doyla brunsona a MYSLIS SI, ZE si hrac na dobrej urovni" :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: ten bol dobry
ego je dolezite ;)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: ten bol dobry
poznamka k tomu-cim viac citam pokrovu literaturu tym menej si trufam hrat lebo zistujem,ze nic neviem,a toho Moshmana sa ucim naspamat ako Mor ho...........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: ten bol dobry
jj..ego je dolezite:-) ....bez neho by to neslo
heh podla mna sa ma clovek ucit na vlastnych chybach...tj vlozit drobne napr 50usd...a hrat male limity, tam sa nauci zvladat tilt(sak tam je debilov az to boli), ucit sa robit si read na hraca a pripradne prehry ho az tak nebolia:-) ....cize podla mna proste hupni na poker a skusaj zistuj uc sa:-)
heh podla mna sa ma clovek ucit na vlastnych chybach...tj vlozit drobne napr 50usd...a hrat male limity, tam sa nauci zvladat tilt(sak tam je debilov az to boli), ucit sa robit si read na hraca a pripradne prehry ho az tak nebolia:-) ....cize podla mna proste hupni na poker a skusaj zistuj uc sa:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Inak take malé zistenie....
Ako teraz dlhodobo hram OMAHU HI abo HI LO, tak zacinam byt zdegenrovany na holdeme...to viete 2 pary su nic a TOP pair uz duplom :D s nicim mensim ako set(trojica) nehram:-D, kazde 3 karty vo farbe = flush , sparovany board = je fullhouse atd:-D
ale mne sa lubia ludia co betnu na to ide raise a oni ho reraisnu "len" s top 2 parmi :-D take hry milujem ja si hitnem oborvsky DRAW ako posledne str8 flushdraw s top pairom a akurat jeden predeomnou a druhy za mnou sa raisuju ...no foldol som to(tipoval som jedneho na set a druheho an NUT flush) nakoniec mali obaja SET:-D a mne by dosiel na irver flush:-)..
ale mne sa lubia ludia co betnu na to ide raise a oni ho reraisnu "len" s top 2 parmi :-D take hry milujem ja si hitnem oborvsky DRAW ako posledne str8 flushdraw s top pairom a akurat jeden predeomnou a druhy za mnou sa raisuju ...no foldol som to(tipoval som jedneho na set a druheho an NUT flush) nakoniec mali obaja SET:-D a mne by dosiel na irver flush:-)..
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 50 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.