Poradca
Počet príspevkov: 50 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Aku si mam vybrať hernu ako začiatočnik???
Zdravim chcel by som poradiť! Ktoru hejnu by ste mi poradili ako uplnemu začiatočnikovy??? Teraz hram freerolly na Bwine a chcem si vložiť prvy vklad tak chcem poradiť či mam vložiť na B**n alebo mam niekde inde??? Nejaku hernu kde su slabši hrači podla vašich skusenosti! Za radu vopred Dakujem!
- ombbre
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ombrre
v podstate je to jedno, ktoru hernu. na mikrolimitoch su v kazdej jednej herni slabi hraci. teda okrem mna :)
skor sa sustred na vstupny bonus. rozhod vklad do roznych herni a snaz sa vyclearovat bonusy. ked budes dobry a budes sa pohybovat dlhodobo okolo nuly, tak ti profit vytvoria bonusy a prip. rakeback
skor sa sustred na vstupny bonus. rozhod vklad do roznych herni a snaz sa vyclearovat bonusy. ked budes dobry a budes sa pohybovat dlhodobo okolo nuly, tak ti profit vytvoria bonusy a prip. rakeback
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: Re: ombrre
Hm, ja si myslim, ze si vyber hernu podla rakeback, ako zaciatocnik totiz vyclearujes malo ktory bonus, tie s dobrymi bonusmi si nechaj na casy, ked budes skuseny a hrat lepsie. Vioem o com hovorim... A samozrejme vhodnejsie co sa tyka bonusu su tie herne, kde ho uvolnuju po castiach.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: ombrre
pozri tiez pokerstrategy tam ti daju 50 usd zadara a nemusis nic vkladat, akurat musis za 90 dni nahrat 300bodov (neviem ci pri inych herniach ale na party poker urcite)
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
MiskoKvo
dakujem za vysledky IQ testu - skoro si sa trafil :)
ja nenadavam na literaturu, som si isty ze z tu diskutujucich som precital naviac pokrovych knih ( a urcite i knih celkovo :) ), chcel som len upozornit na casty jav ktory postihol samozrejme aj mna po precitani knih ze clovek si mysli ze sa citanim z neho stane dobry hrac. Potom po odohrani 200k ruk zisti ze vobec dobry nie je a moze sa do tych kniziek pustit znova teraz vyzbrojeny skusenostami takze to citanie mu prinesie vela noveho.
Citanie pokrovych knih podporujem vsetkymi jedenastimi.
Co sa tyka herne, myslim ze na mikrolimitoch je to jedno, doporucujem prestudovat bonuswhores.com a najst si hernu kde sa da bonus lahko clearnut - hrat bez bonusu a rakebacku je velka chyba.
ja nenadavam na literaturu, som si isty ze z tu diskutujucich som precital naviac pokrovych knih ( a urcite i knih celkovo :) ), chcel som len upozornit na casty jav ktory postihol samozrejme aj mna po precitani knih ze clovek si mysli ze sa citanim z neho stane dobry hrac. Potom po odohrani 200k ruk zisti ze vobec dobry nie je a moze sa do tych kniziek pustit znova teraz vyzbrojeny skusenostami takze to citanie mu prinesie vela noveho.
Citanie pokrovych knih podporujem vsetkymi jedenastimi.
Co sa tyka herne, myslim ze na mikrolimitoch je to jedno, doporucujem prestudovat bonuswhores.com a najst si hernu kde sa da bonus lahko clearnut - hrat bez bonusu a rakebacku je velka chyba.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
ty si opisoval odomna :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: MiskoKvo
cit: (a urcite i knih celkovo)
fuha, to je slovo do bitky :-D
fuha, to je slovo do bitky :-D
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
no pod do mna
na mna pozor cez knihy som fanatik, zbieram ich, rozcitane mam vzdy minimalne 2 sucasne, najradsej citam v originale (EN/DE/FR), citam tempom 1 kniha za 3-4 dni a to som uz slusne zvolnil. Mal som obdobia (a stale mam ked som chory a lezim cely den v posteli) ked som za 2 dni precital 3 knihy (kazda 300+ stran). A toto vsetko uz taham skoro 25 rokov odkedy som sa naucil citat :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 50 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.