Poradca
Počet príspevkov: 50 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: no pod do mna
..ty kokso a kedy stihas poker ? ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: no pod do mna
a kedy hras poker? :-D oki, asi si lepsi, ale este par rokov dozadu by to bolo velmi tesne. Od zakladky po vysoku som tiez cital tak knihu, dve tyzdenne, niekedy aj viac (male mesto, nebolo co robit). Teraz uz len tak sporadicky. Internet doma, poker a najma cestovanie do prace autom zabijaju citanie :-D Ale tiez uprednostnujem citanie v originale, sice bez FR, ale okrem EN a DE mam aj SVE :-D Teraz dokoncujem Neala Stephensona Barokovy cyklus, co su 3+1 kniha, kazda cca 1200 stran, v anglictine, s tym sa borim uz peknu chvilku :-) *THUMBS UP*
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: no pod do mna
oplatilo by sa mi podla vas kupit si nejaku knihu o pokri?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: no pod do mna
boze to je otazka :) jasne ze vyplatilo . k tomu ty knihy jsou aby ti pomohli :-D
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: no pod do mna
no ale tak ze ked uz tak aku a nejake strategie lebo aspon nejake tie zaklady v pokri uz si myslim ze mam. nieco zamerane aj na cashgame aj na turnaje...
-
Re: Re: Re: Re: Re: no pod do mna
samozrejme NL Holdem
-
Re: Re: Re: no pod do mna
to igy94-najprv investuj do knih,potom do herni,to yegon&Sunwu:aj ja som vela cital,ale teraz nestiham,uz len pokrove(a vkladne),
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
namiesto dobrej knihy dobry Rambo 3 :D
vy ste ti typci co ked zapnem Pokusenie na Markize tak s otovernou hubou pozeram na tu morzeovku ked sa snazia prihlasit na kazdu otazku. Ja by som nestihol ani 2 reporela tyzdenne. :D
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: namiesto dobrej knihy dobry Rambo 3 :D
to buschle:tak to si tam videl aj mna,bol som tam 2x,prvy krat som siel do finale ako "chipleader" a ukazali tam nejaku bradatu tvar,vraj kto je to?;tipol som Sokrates a bol to Aristoteles;ale druhy krat-to uz boli tie nove pravidla som bol najlepsi zo vsetkych troch-len minus 28.000!!!!!
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 50 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.