web
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
web
Nebude sa nieco robit s webom , nejake obyc. php forum by fakt bodlo. Jedine co tu je prehladne su topicky na 4herne ktore pokerportal podporuje , ostatne topicky su ako chat a ked pouzijem vyhladavanie nenajde mi ani nazov topicu ale len utrzky , kontexty postov v ktorom sa dane slovo nachadza, potom dochadza k tomu ze je jedna tema rozoberana vo viacerych topicoch a hladat to je fakt brutal. Blogy ked pozeram ani nevidim kto je autorom toho blogu, zalozil som tento topic lebo sice viem ze podobny je ale po 5tich minutach som ho nenasiel :D.
Super by bolo mat temy rozdelene na herne, soft , strategie ,videa, partie,live,online,literatura, blogy a podobne. Proste ze nieco potrebujem otvorim forum a hned vidim kam potrebujem kliknut aby som sa dostal k pozadovanym info pekne cez stromovu strukturu.
Super by bolo mat temy rozdelene na herne, soft , strategie ,videa, partie,live,online,literatura, blogy a podobne. Proste ze nieco potrebujem otvorim forum a hned vidim kam potrebujem kliknut aby som sa dostal k pozadovanym info pekne cez stromovu strukturu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Re: web
vlade:mam problem,nejde mi otvorit posledna pokrova partia co som napisal,ani diskusia k nej,ostatne v pohode,toto sa mi nikdy este nestalo.........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: re:
skus iny prehliadac
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: web
hmm, nerozumiem preco to nejde, akurat ta jedna partia, aky mas prehliadac a operacny system?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: web
neviem ,skusim este na notebooku
-
Re: Re: Re: Re: web
nejde mi to ani na notebooku,tam mam vistu+mobilny internet,tu na pc mam xp,vsetky ostatne idu,to je nejaka zahada a najhorjsie je,ze ani neviem ci som FISH
-
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.