MAM...
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Boha jeho...
Ja tu vetu cetl: MAM LEN 13 A HONIM A HRACOM TO VADI - no tak pokud bys honil u stolu pri zivem pokeru, tak by mi to urcite vadilo, pokud bys honil pred obrazovkou pocitace, tak se mne to nedotkne - slysel jsem, ze pri online pokeru honi 27% vsech hracu!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Boha jeho...
Ako sa moze niekto sústrediť na poker ked pri tom masturbuje?Potom to aj tak vyzera tie vysledky...
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Re: Boha jeho...
AC, ako vtip je to fakt dobre ale chalan ma podla vsetkeho fakt len 13, tak neviem neviem :-)
13years, pochybujem ze niekomu vadi ze mas 13, skor ide o to, ako sa prejavujes, vypni si ten CAPS LOCK, nauc sa aspon zaklady gramatiky, a hned to bude inak vyzerat.
Aj ked teda vlastne zrejme si tu z nas len niekto robi srandu, a ked nie, tak potom radsej sa venuj este niecomu normalnemu, poker je hazard a gambling takze ak mas fakt 13 este by si nemusel hrat
*STOP*
13years, pochybujem ze niekomu vadi ze mas 13, skor ide o to, ako sa prejavujes, vypni si ten CAPS LOCK, nauc sa aspon zaklady gramatiky, a hned to bude inak vyzerat.
Aj ked teda vlastne zrejme si tu z nas len niekto robi srandu, a ked nie, tak potom radsej sa venuj este niecomu normalnemu, poker je hazard a gambling takze ak mas fakt 13 este by si nemusel hrat
*STOP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lol
ja tu vetu pochopil az napotreti :) ten capslock, slovestina a pravopis delaji sve :-D
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: MAM...
VSETCI TU MAME 13 LEN SA HRAME NA DOSPELYCH !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: MAM...
:-D moc silne vlakno 13 rocny chlapec to prasi na pokrovom stole ako by to bola flash hra a vsetci su s neho na nervy :-D:-D:-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.