U***et poker festival 2008
Re: Re: Re: Re: AP
uvidime co sa stym bude dat robit Keso, ja som uz na mieste tak to preberiem ;-)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: AP
*JOKINGLY* ..waaau, parada, dakujem ze sa o to pokusis s tym nieco spravit, viac-menej som to myslel ako joke s tym, ze co keby predsa len naaahodou..hehe. Si borec, este raz vrela vdaka aj keby to nevyslo *THUMBS UP* ..ak sa to podari, tak Ta tam potom strasne ozeriem *DRINK* ..aj ked neviem, ci ma to nebude stat nakoniec este viac :-D ;-)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: HEGIDES
Ahoj 1zart1, sorry ale nebol som tu odvtedy, vlastne som tu prvy krat :D noo ozvala sa mi spominana katka na mail, ale to uz asi aj tebe.. a ty si tam uz asi aj isiel, co?? lebo tiez neviem ako sa tam dostanem a zatial to vyzera tak ze idem v sobotu rano vlakom.. tak tam sa hadam vidime..
hh podla triciek U***et, + ja som o trosku dost mladsi, tak hadam na mna nebudete zly (19) ;)
hh podla triciek U***et, + ja som o trosku dost mladsi, tak hadam na mna nebudete zly (19) ;)
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
SOBOTA
+ Nieje tu nahodou este niekto, kto tam planuje ist v sobotu rano?? keby nahodou niekto siel autom a bol ochotny ma zobrat z trencina, tak ja som vlastne vyhral aj cestovne ze mi ho preplatia, ze by dotycny clovek usetril na benzine tym ze mu ho vlastne preplatia.. ak sa nahodou niekto najde tak nech odpise tu alebo icq 231-202-092
vecer to este kuknem, popripade zajtra v priebehu dna... :)
vecer to este kuknem, popripade zajtra v priebehu dna... :)
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
turnaj teamu
kvalitni akce, hned po pozdnim obede napisu do blogu pocity, ale uz ted muzu rict ze za Teplice prvni misto jednotlivci, prvni misto teamy a ctvrty misto teamy - ostudu jsme neudelali ;-)
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.