cash game

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: hm

Odoslaťod chipfeeder 08 Aug 2008 14:23

suhlasim, ale to je tym, ze miro nasadil prilis vysoke bety a potom nie ze nemal co hrat na rivri,ale on uz nemal co hrat na turne :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: overkarta

Odoslaťod Miro 08 Aug 2008 20:40

takto,
hral som predtym len proti nemu asi tri hry preflop vzdy dorovnal moj raise, aj nasledny cbet na flope a na dalsi bet uz foldol. Prvykrat som proti nemu checkol az na turne, ked raisol tak som to povodne chcel foldnut :-[
ale nakoniec som na poslednu chvilu vykonal nieco uplne ine. :)

ak hral pasivne, tak nie je dobry re-raise? aby som ho prinutil foldnut flushdraw, pripadne slabe Q?
Miro

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: hm

Odoslaťod Miro 08 Aug 2008 21:35

som povodne myslel ze call je najhorsie co mozem spravit, pretoze mu tym davam kartu "zadarmo"
preco by si chcel dalsiu overkartu na turne? chapem ze ju mozes reprezentovat svojim betom, myslim ale ze na ruke prave nejake A alebo K mal. A potom by som ho uz z toho potu nevyhnal.
Alebo nato idem uplne zle? :-$
Miro

Re: Re: hm

Odoslaťod yegon 08 Aug 2008 23:57

nejdes - to ja som to v tomto pripade pomotal :)

ak by sme nemali nic na ruke tak by nam ta overkarta na turne bola dobra lebo by sme mohli vyfoldovat kopec ruk ktore moze mat 78, 88, 99, TT, JJ a sem tam Qx so slabym kickerom co je dost velka cast jeho range na to aby 2nd barrel bol ziskovy

takto ked mame JJ tak samozrejme nam na ubluffovani slabsich parov nezalezi takze nepotrebujeme bluffovat

bet/fold na turne by sa mi v tomto pripade skor pozdaval ak na turne pride neflushova karta nizsia ako 7 alebo Q - v takom pripade stale je kopec horsich ruk ktore nas mozu dorovnat cize bet by bol for value a ak by nas super raisol tak sme len velmi zriedka vpredu a mozeme v pohode foldnut.

Bluffovat flushovu kartu mi pride zle lebo flush draws tvoria velku cast jeho range na flope a pochybujem ze by ti tu average fish nejak casto zlozila Qx. V situacii ked vsetko horsie zlozi a vsetko lepsie dorovna je bluff najhorsia volba.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: hm

Odoslaťod Miro 09 Aug 2008 07:54

niekedy som si neni isty co znamena superov call na moj cbet. Zvacsa pokial to neraisne tak betuem aj turn. Velakrat ma dorovnaju aj tam, super checkne river, ja tiez (uz myslim ze zo mna chce co najviac vybrat) a on potom ukaze nejaky trash.

Yegon, pozeral som jedno tvoje video (tusim hned to prve NL100, 2 stoly) a tam si hovoril ze male pary (22, 33, 44) by si preflop raisoval a 99, 10 by si len callol. Preco?
Aby si pridal do svojej hry viac variacie?
Miro

nuz

Odoslaťod yegon 09 Aug 2008 08:05

nepamatam sa presne na kontext ale urcite to nebolo myslene ako open raise/limp lebo open raisujem vsetky pary.

Zrejme islo o reraise ked som bol v blindoch a niekto predo mnou raisol. S 99,TT a pod mozes vyhrat aj silou svojej ruky a je kopec flopov na ktorych mozes dorovnat cbet a vela krat dorovnat aj bet na turne. S 22,33 a pod sa po flope da bez iniciativy v ruke hrat len ak trafis set, preto ked niekto otvara na buttone siroku range tak je sem tam dobre ho reraisnut a ziskat hodnotu z pripadov ked foldne pred flopom, foldne na cbet alebo pojde po flope do allinu ked trafis set.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: nuz

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 08:52

kurva, nakoniec ja pridem na to, ze hram rovnako ako yegon :-D

s tymto suhlas do bodky, idem sa ja kuknut na tie tvoje videa
chipfeeder

miro

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 09:02

a existuje este aj dalsi druhotny efekt reraisu nizkych parov pred flopom. super sa bude bat razantnejsej akcie aj na prenho priaznivom flope. napr. s AJ na flope Axx sa bude bat AQ+ a ty sa mozes zadarmo pozriet ci nehitnes set na turne alebo rivri . inak by si musel po cbete nizky par foldnut.

ja vsetky pary 88- iba limpujem, ale ked niekto betne, nasleduje automaticky reraise.

pred flopom a na flope riasovacky vela nestoja, ale ked mate obaja silne kombinacie na turne, budes platit ako divy :)
chipfeeder

miro

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 09:14

pokial niekto len calluje tvoje cbety, nezastavuj sa a pokracuj az do konca, aj ked sam nemas absolutne nic. aj po poslednom cbete mas velmi velmi dobru FE. v prevaznych pripadoch super nezkompletizuje draw a posledny cbet foldne aj ked ma lepsieho simplehigh kickra ako ty :)

len tie cbety nesmies nasadit vysoko ako s tymi JJ, aby si nebol vcucnuty do potu a na superov reraise allin ti nezostane nic ine, len dorovnat
chipfeeder

yegon

Odoslaťod fidelko 09 Aug 2008 10:15

to pekne vysvetlil s tymi nizkymi parmi ale zaujimalo by ma preco nereraisovat aj stredne pary?
chapem,ze s nimi mozes vuhrat aj silou svojej ruky,ale to plati aj po reraise,nie?
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!