U***et poker festival Day 2+3

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

U***et poker festival Day 2+3

Odoslaťod admin 26 Júl 2008 13:25

Diskusia k článku: U***et poker festival Day 2+3

Atmosféra bola opať elektrizujúca, videli sme skvelé hry a každého vypadavajúceho čakal ohlušujúci potlesk. Okolo 21:00 bolo dobojované a prvých 20 hráčov sa tešilo z výhier.

Štvrtok bol na programe prvý z buy in turnajov 1000 czk unl. rebuy. Nakoniec sa ho zúčastnilo 34 hráčov a prize pool na vyšplhal na solídnych 120.000 czk. V turnaji bolo vidieť veľa zaujimávých hier, neuveritelných obratov na river ako aj veľa pekných blufov. Štruktúra turnaja bola nastavená veľmi friendly pre hráčov a tak sa turnaj dohral až okolo polnoci. Stojí za zmienku, že pokerportal.sk crew dominovala v celom turnaji. Vlade splitoval 1-2. miesto, 1žart1 skončil na 3.mieste, Roy na 5.mieste a cstrike daroval na 11.mieste svoje žetóny Žartovi aby ho katapultoval až do prvej trojky. Skvelá...

[Zobraziť celý článok]
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

fiha

Odoslaťod yegon 27 Júl 2008 16:48

gratz chlapci krasne vysledky
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: fiha

Odoslaťod keso26 27 Júl 2008 18:13

vcera ked som prisiel z Pardubiek, napisal som dost dlhy report s turnaja teamov, ibaze unavou chybycka nastala ja som dal odoslat, nebol som prihlaseny a cely clanok bol v haji :(
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re:

Odoslaťod hegides 27 Júl 2008 20:20

mno taktiez gratulujem :) a ten clanok by nebol odveci napisat znova :D:D +ak by sa niekomu chcelo tak by mohol napisat aj o sobotnajsom freezoute.. ja nemam take spisovatelske vlohy :)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

re

Odoslaťod Darthrider 28 Júl 2008 00:34

Keso za koho jsi hral ?
Darthrider

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

darthrider

Odoslaťod keso26 28 Júl 2008 09:27

za PP, ked boli posledne 2 stoly (myslim ze last 14), mal som Ta 3 miesta po pravej ruke, cize ked som bol BB, Ty si bol CO, najskor som si myslel, ze si na BTN (som zle rozumel mysakovi) a toho som sa pytal, ze kde nechal Mařenu :-D, az potom ma mysak opravil, ze darthrider je ten o miesto dalej :)
Este by som chcel mysakovi podakovat za obrovsku podporu, od chvile kedy vypadol stal pri mne a podporoval ma, tak isto dakujem aj zartovi, APminerovi, vladovi, royovi a ostatnym.
Mozno sa k tomu dokopem a ten report napisem do blogu. Ale bude tam uz asi par mensich nepresnosti kvoli tej mojej hlave deravej :)
Obrázok používateľa
keso26

keso

Odoslaťod Darthrider 28 Júl 2008 11:26

nejak si nemuzu vzpomenout - vedle me sedel vlevo Robert z Klondike (hrali jsme spolu parkrat i ve Varech), pak Milan od nas z Telic (mimochodem lepsi "blindisty" pri mem buttonu jsem si nemohl prat - oba me znaji dlouho a respekt takovy, ze jestli sis vsimnul zahodili mi parkrat na muj button allin AQ a AJ) - no a pak teda ty, pokud si dobre vzpominam tak jsi byl taky docela shortstack.. ?
Darthrider

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: keso

Odoslaťod keso26 28 Júl 2008 11:53

no hej, mal som tam okolo 10xBB, ale to bol v podstate average stack :-D ..potom som ale dostal na BB QQ a chalan (vraj Luben) si s early raisol AQ, ja push, on call a pred bubble sa mi podarilo zduplovat. Na FT som potom siel tiez ako average. Ja som si Ta tiez do chvile, kym mi mysak nepovedal kto si prilis nevsimol, asi si sa moc neblaznil a nevyvadzal :)
Na tu Mařenu som sa teda pytal toho Roberta, btw on si vsimol ked bol na BTN tie moje queeny, pretoze som sa hned otocil na mysaka, co bola trosku chyba, ale mozno mal Kinga, ktory prisiel na turn, lebo sa mi zda, ze chcel ist do hry, tak este ze tak :-D
Obrázok používateľa
keso26

to darthrider

Odoslaťod keso26 31 Júl 2008 11:16

ked si vsimnes piatu fotku zhora :

http://www.pokerportal.info/honoria-poker-club/novinky/49/

..tak Ty by si mal byt v tom modrom tricku s ciernou siltovkou, ak sa nemylim a ja som ten o 3 miesta dalej, biele tricko a hlava zozadu :)
Obrázok používateľa
keso26

Re: to darthrider

Odoslaťod keso26 31 Júl 2008 11:22

este by ma zaujimalo, kto je ten chalan uplne vlavo v tom pasikavom ecrveno-bielom tricku s modrou siltovkou.
Obrázok používateľa
keso26

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!