video

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

buschle

Odoslaťod rastik 26 Aug 2008 19:53

mozes pls zavesit niekde na net tvoj card deck a table view z fulltiltu, dik
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Dopozeral som video

Odoslaťod Stanley VII 26 Aug 2008 21:08

Dopozeral som dnes cele video a musim povedat SUPER! Yegon ty si ako chodiaca encyklopedia pokru :) Citam stale dookola milion clankov. Neviem, ci si to potom viac vsimam, ale vo videu ta pocujem hovorit presne tie veci, ktore som cital ale vtedy si to vzdy nejako potvrdim, ze to tak asi naozaj bude. A co je najlepsie, vidim to presne vysvetlene v konkretnej session a hande. Fakt velke dakujem!

Pred cca tyzdnom som pozeral tvoje video z NL10 myslim a tiez mi velmi pomohlo. Od toho ako som poslal na komentar moje video som sa myslim dost zlepsil, pochopil som niekolko dalsich veci v hre a tesi ma, ze vacsinu veci by som zahral podobne ako Buschle. Akurat este mozno davam o nieco vacsie bety, vacsinou nieco malo pod velkost potu. Urcite si ale zapamatam napriklad to, ako si spominal, ze proti slabemu hracovi to v pripade blafu moze byt trochu nizsia stavka, ked neblafujem, mierne vyssia. Ze on si rozdiel neuvedomi. Teraz totiz betujem stale rovnako. Ale korunka ku korunke...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

re:

Odoslaťod buschle 27 Aug 2008 16:31

btw... s tym ze moze byt aj mensi bet teda vobec nesuhlasim,.. plavam v NL25 vodach uz dost dlho na to aby som zistil ze velka cas superfishov ti dolozi 50% bet potu len tak aby sa pozrel na dalsiu kartu. Alebo casto ked maju poziciu treba ich vyssim betom ze ozaj nieco mam a napr ked je pot 3usd .. tak dam aj 2,5 a by sa nepokusal nieco chytat na svoju jednu overkartu.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

re:

Odoslaťod buschle 27 Aug 2008 16:33

(bluff) ten nizzsi bet je akurat dobry .. ak sme v hre traja a vsetci ceknut a na turne UTG zase checkne a ja som v strede a za mnou je este btn tak vtedy dam pol potu len napr. ak je napriklad Kxx board
Obrázok používateľa
buschle

4rasto

Odoslaťod buschle 27 Aug 2008 16:35

daj mail ked tak nebudem to davat verejne.
Obrázok používateľa
buschle

Re: re:

Odoslaťod yegon 27 Aug 2008 17:02

to s tou velkostou betu zavisi od hraca a od flopu, su hraci ktori s KQ dorovnaju flop 248r ci das pol potu alebo overbetnes, su hraci ktori pol potu dorovnaju ale na 3/4 potu foldnu - treba sa prisposobit - v praxi sa skor stretavam s hracmi ktori nevidia rozdiel medzi 2/3PSB a 3/4PSB - skor sa spamataju ked das uplne full pot alebo trosku viac ale to je drahy bluff.

Na druhej strane napriklad na Ad5h8h flope betovat proti zlemu hracovi vela ked bluffujes nedava zmysel pretoze jedina ruka z jeho range ktoru polozi na 80% PSB a "mozno" dorovna na 60% PSB je 8x alebo 5x a ked uz mas takeho kandidata tak casto vobec cbetovat taky flop je zbytocne.

Tiez to treba brat tak ze nie je to ze dam 1/3 potu. Ale povedzme proti dobremu TAGovi budem cbetovat v pote ktory obsahuje 10USD na flope Kd7h8h medzi 8-9USD. Proti fishke 6-7USD cize nie je to priepastny rozdiel - vyuziva to len fakt ze fishka ked drawuje tak aj tak nesleduje odds cize mi dorovna aj s gutshotom tak naco riskovat vela ked bluffujem.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: 4rasto

Odoslaťod rastik 27 Aug 2008 18:00

12anti (x) gmail (x) com
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

re:

Odoslaťod buschle 28 Aug 2008 09:57

zaujimalo by ma :
1. co s AQo,+ A10s+ (ak som CO,BTN) a TAG(20/17) otvori UTG

2. co s AQo,+ A10s+ (ak som CO,BTN) a TAG(20/17) otvori MP

3. 22-77 (SB,BB) CO,BTN otvori.. TAG (20/17) ATS25
Obrázok používateľa
buschle

one

Odoslaťod yegon 28 Aug 2008 10:14

1. ATs fold, ostatne call, AQ niekedy raise, ak super double barreluje OOP tak castejsie fold pf, ak je megafish v blindoch tak castejsie call aj s ATs mozno aj horsie ak je fakt zly

2. v podstate to iste ako 1 s mierne nizsim % foldov

3. zavisi od toho aky dobry je ten TAG a aky je agresivny. Ak je schopny na c/r na flope A72r foldnut AK tak skor raise alebo fold ale nie call lebo nemam implied odds. Ak pojde s TP allin tak sa da obhajit aj call. Ak je natolko agresivny ze ked donho donknem so setom reraisne ma tak sa to tiez da callnut. Takisto ak vela cbetuje (70+%) a budem ho teda moct na suchych boardoch (ak nie je naozaj velmi dobry a nebude v tom logicky vidiet bluff) ziskovo checkraisnut aj ked netrafim flop.

no a vsetko sa upravuje +- podla image a gameflow na stole
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

re:

Odoslaťod buschle 28 Aug 2008 12:49

no lebo doteraz som calloval vsetky male pary a bolo jedno kdo otvara a kde otvara... ale zistujem ze to nema zmysel hratasi nejake 33 ak otvori dajme tomu na CO hrac co ma celkom siroku range tak mi to nepreplati v longrune, preotze velmi malo kedy ma vysoky PP alebo hitne TP a ja set. skor sa to oplati asi callovat Nitom alebo Tagom v utg. a Buttna 3betovat s tym.
No proste pochybujem ze callovat s 22-77 je +EV (ak otvara TAG s CO,BTN)
Obrázok používateľa
buschle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!