Keso - Bratislava
Počet príspevkov: 45 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Keso - Bratislava
Ahoj Keso, takze kdy zajdeme na drink? :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Keso - Bratislava
Pracuji v Bratislava - Nove mesto. Mam to tri minuty chuze k velkemu centru Polus Bratislava. Takze tam nekde bychom mohli zajit na drink, ale jen decentne, musim se chovat slusne :-) Co Ty Vlado, budes mit cestu?
-
Re: Re: Keso - Bratislava
kedykolvek budes mat cas, skus napisat presny termin kedy Ti to vyhovuje :) ..mozem sa zastavit aj pocas dna ak mi do toho nic necekane nepride. Dufam, ze pride aj ten lucker..tusim vlade sa vola :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Keso - Bratislava
Super, tak ja myslim ze nejvice by mi vyhovoval ctvrtek tak po 17h - jeste bychom si to upresnili ale takhle bych to zkusil sladit?
Dneska si chci obehnout nejake ty filatelie, nasel jsem nejakou na ulici Šancová a jedna má být na ulici Májkova - to je kousek od sebe tak uvidim jak poridim...
Dneska si chci obehnout nejake ty filatelie, nasel jsem nejakou na ulici Šancová a jedna má být na ulici Májkova - to je kousek od sebe tak uvidim jak poridim...
-
Re: Re: Re: Re: Keso - Bratislava
ok, tak plati :) ..ta majkova to je pri avione, co som Ti spominal, ze tam maju aj mince. Tu na sancovej nepoznam. Inak ak nahodou nemas k dispozicii auto a chces sa niekam dostat mhd, tak checkuj tento link : http://www.imhd.sk/ba/ ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Keso - Bratislava
a do kdy bude ta seslost LUCKERU - odskocil bych si do zahranici :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 45 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.