cashout z Party Poker
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
cashout z Party Poker
Ako si mam vybrat peniaze z Party Pokru na moneybookers? ked v herni kliknem na cashier > cashout tak ma to hodi na daku stranku ze vybrat sposob vyberu ze kam ked dam MB tak mi vypise toto:
Leisten Sie Ihre Auszahlung über MoneyBookers
Sie können Auszahlungen nur über Ihr MoneyBookers Konto leisten, über das Sie eine erfolgreiche Einzahlung getätigt haben. Sollten Sie diese Auszahlungsoption wählen, tätigen Sie bitte erst eine Einzahlung über Ihr MoneyBookers Konto.
vedel by mi to niekto prelozit a poradit ako to mam vybrat?
Leisten Sie Ihre Auszahlung über MoneyBookers
Sie können Auszahlungen nur über Ihr MoneyBookers Konto leisten, über das Sie eine erfolgreiche Einzahlung getätigt haben. Sollten Sie diese Auszahlungsoption wählen, tätigen Sie bitte erst eine Einzahlung über Ihr MoneyBookers Konto.
vedel by mi to niekto prelozit a poradit ako to mam vybrat?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
ta nemcina je pekny gulas :)
ale v tej poslednej vete sa myslim pise, ze najskor musis cez MB vlozit aby si mohol aj vybrat.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ta nemcina je pekny gulas :)
VISA NETELLER a MB su pod weitere Auszahlungsoptionen a potom tam je este Empfohlene Auszahlungsoptionen a tam su nejake 4 veci je tam bank transfer a ked na to kliknem tak mi normalne vybehne ze vyplnit udaje a ciastku ktoru chcem vybrat a vsetko tak nechapem... co znamenaju tie nazvy?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: ta nemcina je pekny gulas :)
a preco to nemas po anglicky ? :) ..pockaj idem to kuknut
-
Re: Re: ta nemcina je pekny gulas :)
u mna vsetko v pohode.
-
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.