poker nove zamky
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
poker nove zamky
Caute, chcel som sa spytat, ci je tu niekto z novych zamkov kto hra resp. niekto kto by si tam prisiel zahrat poker?
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: poker nove zamky
urcite sa niekto najde, ved tam bude onedlho klub :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
klub v NR
Naozaj bude klub v NZ? Ja sa totiz tiez pohravam s myslienkou otvorit klub v Nitre. Mam na to vhodny priestor, aj nejake peniaze na zaciatok by boli.
Potreboval vy som sa ale s niekym o tom poradit, co vsetko na to treba. (halvne po pravnej stranke, zdanovanie vyhier, hazard, licencia a pod...)
Takze Vlade, alebo niekto, kto prevadzkuje taky maly klubik (4-5 stolov), ak by ste boli ochotny poradit, tak podlite email na rimmer(a)centrum.sk
Potreboval vy som sa ale s niekym o tom poradit, co vsetko na to treba. (halvne po pravnej stranke, zdanovanie vyhier, hazard, licencia a pod...)
Takze Vlade, alebo niekto, kto prevadzkuje taky maly klubik (4-5 stolov), ak by ste boli ochotny poradit, tak podlite email na rimmer(a)centrum.sk
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Re: klub v NR
a kde mas ten priestor Rimmer? Lebo v NR toho vela nieje, jedine co chodia ludia z NZ hravat do Maxu co viem
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: Re: klub v NR
No je to na kraji mesta, cast Mlynarce, ak ti to nieco hovori.
Bol by to taky mensi klub, asi 4 stoly. Turnaje od 300 Sk. Bol by zaujem, co myslite?
Bol by to taky mensi klub, asi 4 stoly. Turnaje od 300 Sk. Bol by zaujem, co myslite?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Re: Re: Re: klub v NR
a kde v mlynarciach? tam kde byvaju cigani, teda dole, alebo skor horna cast, smer diely? :)
- somNula
- Založený: Máj 2008
poker nove zamky
V Strekove hravame cez vikendy, je to smerom na Sturovo 25 km od Novych Zamkov. Napis sem a dam ti kontakt na mna.
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: poker nove zamky
Caf .. jasne ze je.. len neviem ci v NZ su niekde priestory na to ...
- argento
- Založený: Sep 2008
Re: Re: poker nove zamky
Caf, priestory su a momentalne sa prerabaju, takze za dake 2 mesiace mozno aj skor by sa uz dalo hrat
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.