[Zobraziť celý článok]
Chyby súperov - cesta k úspechu?
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Chyby súperov - cesta k úspechu?
Diskusia k článku: Chyby súperov - cesta k úspechu?
[Zobraziť celý článok]
Existuje množstvo dôvodov, prečo hráči vyhrávajú v pokri. Pod pojmom "vyhrávať" máme na mysli v jednej hre, jednej session, jednom roku alebo v celej pokrovej kariére. Pri tejto otázke ľuďom prídu na um najčastie: šikovná hra, korektné čítanie hry súpera, vedieť kedy bluffovať, dorovnávať stávky v správnom momente, vsádzať správnu výšku stávok v správnom okamžiku - jednoducho zručnosti charakteristické pre solídnu a optimálnu hru. A mnohým napadne ako najpádnejší dôvod vyhrávania v pokri faktor šťastia. O faktore šťastia sa dá napísať mnoho článkov a aj v našej diskusii to párkrát "iskrilo", keď sa táto téma otvorila. Preto k nej stačí povedať len toľko: Ak si vezmeme určité časové obdobie, napr. jeden rok, jeden týždeň alebo jeden turnaj, v tomto časovom období budú niektorí hráči mať viac šťastia ako druhí. Či sa šťastie v priebehu dlhšieho časového obdobia...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
skveleee....
Ten zaver je skvely...a uplna pravda :D
- VODCA
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hm
vyborny clanok. a autor?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vyborny clanok
myslim si ze prave o tomto si nizke stakes - o disciplinovanosti a trpezlivosti, nerobeni chyb, a naopak, cakanie na chyby superov
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Hehe
7castle: Možno Ťa sklamem.
chipfeeder: Nezvyknem sa pod svoje články podpisovať a aj s Royom som sa dohodol, že ostanem pri väčšine článkov v anonymite. Ale k posledným dvom článkom (okrem tohoto aj o dopingu, liekoch a pokri) sa hlásim.
To all: ďakujem za pochvaly. Som rád, pokiaľ sa články páčia aj oveľa úspešnejším a skúsenejším hráčom, ako som ja sám.
chipfeeder: Nezvyknem sa pod svoje články podpisovať a aj s Royom som sa dohodol, že ostanem pri väčšine článkov v anonymite. Ale k posledným dvom článkom (okrem tohoto aj o dopingu, liekoch a pokri) sa hlásim.
To all: ďakujem za pochvaly. Som rád, pokiaľ sa články páčia aj oveľa úspešnejším a skúsenejším hráčom, ako som ja sám.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.