AKÉ TURNAJE VYHOVUJÚ SK POKRISTOM?
LIVE Poker
Jano, ahoj. Pokrové turnaje by som rozdelil do dvoch skupín. Tzv. veľké a malé turnaje. Neviem, koľko je na Slovensku hráčov, ktorí majú bankroll na to, aby hrali veľké turnaje. Za veľké turnaje by som bral také, kde je buy-in napríklad 3000 a viac. 3000 freezout je podľa mňa taká hranica. Každopádne ide o to, či chceš prilákať ľudí z blízkeho alebo aj ďalekého okolia. Ľudí z Michaloviec, Humenného, Trebišova a pod. skôr prilákaš na menšie turnaje. V Michalovciach sa napríklad momentálne vytvorilo celkom slušné hráčske zázemie, ale sú to ľudia, ktorí sa to viac-menej iba učia a hrať to ešte nevedia. Samozrejme i ich BR je žiaden a teda, pre takýchto hráčov je dobre vytvoriť podmienky trochu iné. Podľa mňa ale cesta k veľkým turnajom vedie práve cez tieto malé turnaje. Ak nalákaš viac hráčov, tak časom sa z nich stanú schopní hráči, ktorí budú schopní a aj ochotní investovať viac. A Bratislavčanom odkazujem, nech nie sú lenivý :). A ešte ma napadá jedna cesta... nadviazať kontakty s inými klubmi a vzájomne sa navštevovať...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: LIVE Poker
suhlasim so 7castle,je problem brat zenu na pokrovy turnaj,lebo nevies vopred odhadnut kolko bude trvat,z dovodov pracovnych aj osobnych by mne vyhovovali 1 dnove turnaje
ale na druhej strane ak by bol turnaj v Ke zaujimavy tak 3-4 ist z Ba 1 autom nie je podla mna problem
a co sa tyka mna osobne ja zijem vo Viedni takze moznosti mam dost,skor by mi islo o kontakt s cz/sk hracmi
ak by boli vhodne okolnosti ako pises a bude zaujimavy turnaj v Ke rad pojdem autom z W a mozem 3 ludi z Ba zobrat
ale na druhej strane ak by bol turnaj v Ke zaujimavy tak 3-4 ist z Ba 1 autom nie je podla mna problem
a co sa tyka mna osobne ja zijem vo Viedni takze moznosti mam dost,skor by mi islo o kontakt s cz/sk hracmi
ak by boli vhodne okolnosti ako pises a bude zaujimavy turnaj v Ke rad pojdem autom z W a mozem 3 ludi z Ba zobrat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re:ap
v Brne som bol naposledy v r 1988 z gympla,rad by som si pozrel aj mesto,ale ako pisal Jano prist aj zo zenou by bola podla mna blbost,cez den nejaka prehliadka mesta a tak,a vecer by som odisiel na niekolko hodin hrat poker?@=,cela vyhra by musela ist na@->--@->--@->--@->--@->--
-
Re: AKÉ TURNAJE VYHOVUJÚ SK POKRISTOM?
Myslim si ze buy-ins ako su nastavene na poker tour Kosice su idealne. Mozno miesto 5000 rebuy by som dal 10000 freez. Ale to su detaily. Nizsie turnaje by neboli zaujimave pre cezpolnych. V kosiciach na bezny turnaj kde je 2000-3000 rebuy chodi previdelne okolo 30 ludi (v benluxe, montecarle alebo casine) aj dva krat tyzdenne. Preto by som aj ja ocakaval ze keby raz za cas prisli aj mimo kosicki hraci, mohlo by hrat 70-80 hracov. To uz by bol turnajik. Tym co sa to zda vela, pre nich su v kluboch studentske a podobne turnaje, ale nemyslim ze studenti planuju cestovat po Slovensku kvoli pokru. Mne ososbne vadi hlavne to, ze z celkoveho prizepoolu sa berie 10 percent (aj z Rebuy aj z addon). Privital by som radsej fixny poplatok ako je to myslim vo vsetkych kluboch vo svete
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: Re: Re:ap
pozriem si tu stranku,v podstate do mam do Brna na skok,mozno sa uvidime
-
Re: Re: Re: Re:ap
*THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Re: Re:ap
pre zaujimavost,kedy zacina a kolko hracov cca hrava
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.