Olympiada Peking 2008
Počet príspevkov: 50 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AP
ty budes sportovy expert,
mozes mi pls v kratkosti zhrnut kde mate este sancu na medailu, resp. hlavne realnu nadej na zlato?
Sa mi mari ze nejaku osteparku mate, Sebrle je stale dobry? Nejaki ini atleti?
Lebo nejak sme vas predbehli v tych zlatych ;-) :-D *DRINK*
mozes mi pls v kratkosti zhrnut kde mate este sancu na medailu, resp. hlavne realnu nadej na zlato?
Sa mi mari ze nejaku osteparku mate, Sebrle je stale dobry? Nejaki ini atleti?
Lebo nejak sme vas predbehli v tych zlatych ;-) :-D *DRINK*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle
ani ja to to az tak moc nesledujem a to som bol pred "objavenim" pokru sportovy fanatik
koho tam mame my este?Klocova?
Gönczi uz strielal?
skoda,ze nemame zastupenie v kolektivnom sporte,zda sa mi,ze napr.volejbalisti buduju pod vedenim toho Taliana celkom dobre muzstvo
koho tam mame my este?Klocova?
Gönczi uz strielal?
skoda,ze nemame zastupenie v kolektivnom sporte,zda sa mi,ze napr.volejbalisti buduju pod vedenim toho Taliana celkom dobre muzstvo
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: 7castle
az tak dobrych ako vodakov tam uz nemame nikoho, ide atletika, kolektiv ziadny, jedine mozno ten gonci, ale to pochybujem ze spravi znova nahodnu dieru do sveta
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 7castle
No pokial viem, my sme na tom takto:
C4: Rizsdorferovci, Vlcek, Tarr, kandidati na zlato/striebro, mininalne bronz skoro isty
Charfreitag (kladivo) - sanca na medailu, kvalifikacia nic moc ale je vo finale, je dobry a veri si
Hrasnova (kladivo) - kandidatka na medailu, hadze velmi vyrovane a tento rok je 2. v svetovych tabulkach
Klocova (800m) - vyborne vysledky tento rok, ak bude haluz, tak moze by medaila, ale zrejme je tam 10-15 kandidatok, ona neptri k top favoritkam... ale uz je v semi s dobrym casom
Gonci - este bude nieco strielat, ale pokial viem medaila je nepravdepodobna
To je tusim vsetko, dufam ze sa mylim :-)
C4: Rizsdorferovci, Vlcek, Tarr, kandidati na zlato/striebro, mininalne bronz skoro isty
Charfreitag (kladivo) - sanca na medailu, kvalifikacia nic moc ale je vo finale, je dobry a veri si
Hrasnova (kladivo) - kandidatka na medailu, hadze velmi vyrovane a tento rok je 2. v svetovych tabulkach
Klocova (800m) - vyborne vysledky tento rok, ak bude haluz, tak moze by medaila, ale zrejme je tam 10-15 kandidatok, ona neptri k top favoritkam... ale uz je v semi s dobrym casom
Gonci - este bude nieco strielat, ale pokial viem medaila je nepravdepodobna
To je tusim vsetko, dufam ze sa mylim :-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: re: buschle
ty kokotko
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: 2 7castle
No len nebud na mna taky prisny, asi v 70tych rokoch bola bezkina na dlhe trate ktora lamala rekordy a az potom ked zomrela tak pri pitve zistili ze mala penis.
Mna tiez potesi samozrejme kazda medaila, ale skoda ze je to v disciplinach kde je nulova konkurencia. Chcel by som vediet pocet zien vo svete ktore sa venuju profesionalne vodnemu slalomu.
Mna tiez potesi samozrejme kazda medaila, ale skoda ze je to v disciplinach kde je nulova konkurencia. Chcel by som vediet pocet zien vo svete ktore sa venuju profesionalne vodnemu slalomu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Re: 2 7castle
no a co ked mala penis? ty mas mozno 1 vajco a nikto sa nestazuje ... co to splietas?
a konkurencia bola dobra, az na to ze vsetky spravili chybu... a keby nemame kalisku, tak v tej kategorii sme kde? mozno 5-6 miesto
a konkurencia bola dobra, az na to ze vsetky spravili chybu... a keby nemame kalisku, tak v tej kategorii sme kde? mozno 5-6 miesto
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 50 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.