Pokrova hadanka
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Pokrova hadanka
Nedavno som si ratal nejake pravdepodobnosti, a napadla ma zaujimava vec. Aku najmensiu sancu moze mat po flope na vyhru v tej chvili lepsia ruka?
Pravidla su nasledovne:
1. Hraju len 2 hraci, Texas Holdem.
2. Bol rozdany flop, hrac A ma v danej chvili vitaznu kombinaciu.
3. Kedze hra konci az riverom, v skutocnosti je hrac B favorit.
Aku najvacsiu sancu na vyhru moze mat hrac B?
Pri kombinacii, ktoru som nasiel ja, je to v najlepsom pripade takto:
Hrac A: 28.08%
Split: 4.55%
Hrac B: 67.37%
alebo
Hrac A: 29.80%
Split: 0.91%
Hrac B: 69.29%
pricom ta druha je asi lepsia este, lebo ak chapeme split ako 50/50 tak je celkova sanca "made hand" horsia.
Najde niekto lepsiu moznost alebo je to maximum? Ak si to skusite, nepiste akymi rukami ste to dosiahli, len skuste napisat ci ste nasli lepsiu, alebo ci ste objavili aspon tuto :-)
Pravidla su nasledovne:
1. Hraju len 2 hraci, Texas Holdem.
2. Bol rozdany flop, hrac A ma v danej chvili vitaznu kombinaciu.
3. Kedze hra konci az riverom, v skutocnosti je hrac B favorit.
Aku najvacsiu sancu na vyhru moze mat hrac B?
Pri kombinacii, ktoru som nasiel ja, je to v najlepsom pripade takto:
Hrac A: 28.08%
Split: 4.55%
Hrac B: 67.37%
alebo
Hrac A: 29.80%
Split: 0.91%
Hrac B: 69.29%
pricom ta druha je asi lepsia este, lebo ak chapeme split ako 50/50 tak je celkova sanca "made hand" horsia.
Najde niekto lepsiu moznost alebo je to maximum? Ak si to skusite, nepiste akymi rukami ste to dosiahli, len skuste napisat ci ste nasli lepsiu, alebo ci ste objavili aspon tuto :-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Blahozelam Stetinac
ze si velmi bystro napisal hned tu ruku... akym jazykom som to mal napisat, aby si pochopil ze to nie je to co chcem, resp. ze tym pokazis rozmyslanie ostatnym? :-(
Ale inak toto je este o malinko lepsie ako moje ruky, zaujimave...
Ale inak toto je este o malinko lepsie ako moje ruky, zaujimave...
- 7castle
Re: 7castle
V poho, sry, nechcel som byt ostry, vidim ze ani buschle si to nevsimol... takze nabuduce to dam na uvod boldom :-)
Inak moja teoria bola v zasade to iste, akurat som mal ten OESD na 9876 a k tomu nejaky overcard, zaujimave ze toto je este lepsie, ked budem menej bizi musim sa zamysliet preco...
Inak moja teoria bola v zasade to iste, akurat som mal ten OESD na 9876 a k tomu nejaky overcard, zaujimave ze toto je este lepsie, ked budem menej bizi musim sa zamysliet preco...
- 7castle
lol
nasmu egu nie su jasne elementarne veci? este stastie ze si ma neprecita, tak mu poslite nejakeho holuba
ak by dorazil par k overcard, tak by pobil hociktory nas par. kdezto nas hociktory par kazd nizsi par vzdy pobije. cize namiesto 22 tam moze byt kludne aj 33 alebo 55 atd.
ak by dorazil par k overcard, tak by pobil hociktory nas par. kdezto nas hociktory par kazd nizsi par vzdy pobije. cize namiesto 22 tam moze byt kludne aj 33 alebo 55 atd.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ešte zaujímavosť
Heh, tak som sa aj ja hral, hodil som to do kalkulačky a zaujímavé je, že aj keď vpravo máme o jeden out viac, tak sme jemne menej favorizovaný, nakoľko je možnosť splitu :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.