Upswing vs. Downswing
Re: re
Nechcem Vam do toho mudrovat kedze sam nehram take vysoke limity,, ale podla mna trpezlivost a cas robi majstra.... Ja som zacal s online pokerom tak, ze som nedal do toho ani korunu a poctivo som drel na freerolloch az kym sa na mna neusmialo stastie (herna Expekt) a ziskal som startovny kapital okolo 22 USD. Teraz tam mam okolo 155 USD a vyuzil som aj pokerstrategy a vlozil som ich 50 USD do P****Stars, kde som za cca 5 dni zarobil 25 USD..Takze este raz podla mna by clovek mal nahrabat tolko penazi na tych nizsich limitoch, aby v klude mohol prejst na vyssie a hrat svoju hru bez strachu... GL ;)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
re:
spasskij ; suhlasim s tebou ... len je to na nervy ked za session prehrajes 3x s fullhousom proti quads 2x s KK proti AA , AA preflop allin s KJ a dojde mu 789T ,.. a 5x s AK co 3betnes flop a dostanes call pride flop Qxx.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
No
co se mych her tyce, tak ja prohral 4x coinflip PF, 1x KK vs AA za 180BB a takove 2-3 BI jsem odhazel na draw a posledni na A2 po flope AA2 jsem oprohral proti AQ, river Q, pak jsem to vypnul...
Jen me spise zajima, jak se s tim vyporadat...
Pauuzu se mi moc davat nechce, ptz vim, ze nedelam chyby, jen proste tento mesic je nejaky divny
Jen me spise zajima, jak se s tim vyporadat...
Pauuzu se mi moc davat nechce, ptz vim, ze nedelam chyby, jen proste tento mesic je nejaky divny
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no
myslim ze nam ostava len verit si, stale na sebe pracovat a ucit sa zvladat taketo swingy lebo su v pokri normalne
velmi dobri hraci maju 80k hands downswingy na cash games a my sa tu trapime nejakymi par tyzdnami smoly
problem je ze ked si clovek nie je este uplne isty svojou hrou tak sa nema o co opriet a pochybuje o svojich schopnostiach
velmi dobri hraci maju 80k hands downswingy na cash games a my sa tu trapime nejakymi par tyzdnami smoly
problem je ze ked si clovek nie je este uplne isty svojou hrou tak sa nema o co opriet a pochybuje o svojich schopnostiach
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.