nainstalovanie expekt pokru
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
nainstalovanie expekt pokru
prosim vas, som analfabet k pocitacu, hrala som poker na inom, teraz si chcem na svojom, mam uz ucet a vlozene prachy, len neviem aky mat program k nainstalovaniu expekt pokru, prosim poradte mi ako to stiahnut a hrat....
- kuetinka
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: nainstalovanie expekt pokru
skus pozriet sem => instalacia expekt poker herne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: ...
vraj zdrojovy subor sa neda citat....preto mi nejde ulozit poker...co mam robit?
- kuetinka
- Založený: Aug 2008
Re: Re: Re: ...
tak skus odtialto, nahral som ten instalacny subor na pokerportal, mozno to pomoze: http://www.pokerportal.info/SetupPoker.exe
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: ...
ja som mal podobny problem staci ak si vypnes antivirak ked stahujes hernu
- tireus
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Re: ...
problem je presne tam, ako popisal tireus. Ak pouzivas nod, budes musiet antivirak vypinat neustale pocas instalacie, lebo sa sam stale opatovne spusti. Musis spustit spravcu uloh/taskmanagera . to robis tak, ze stlacis ctrl, kym ho drzis stlacene, stlacis aj alt a potom este k altu aj delete.
ctrl+alt+del Potom najdes medzi procesmi ten, ktory odpoveda nodu a das ho ukoncit. Zrejme sa opat spusti sam a budes ho musiet takto ukoncovat dookola, kym nestiahnes subor. Aspon tak som to musel robit ja pri instalacii CD pokru
ctrl+alt+del Potom najdes medzi procesmi ten, ktory odpoveda nodu a das ho ukoncit. Zrejme sa opat spusti sam a budes ho musiet takto ukoncovat dookola, kym nestiahnes subor. Aspon tak som to musel robit ja pri instalacii CD pokru
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Re: ... kuetinka
Asi strelim kravinu :-[ aky operacny system mas v tom novom PC? :-$
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.