[Zobraziť celý článok]
Najzaujímavejšie hands v High Stakes Poker
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Najzaujímavejšie hands v High Stakes Poker
Diskusia k článku: Najzaujímavejšie hands v High Stakes Poker
[Zobraziť celý článok]
High Stakes Poker je ako iste viete slávna televízna pokrová show, v ktorej sa predstavujú tí najlepší z najlepších. Tak ako v každom turnaji, či v cash game, tak aj tu sa odohralo množstvo zaujímavých handov. 5 z najzaujímavejších, ktoré uverejnil magazín Stacked si opíšeme v nasledujúcich riadkoch. Zúčastnili sa ich takí slávni hráči ako Ivey, Hansen, Negreanu, Gold, Farha, Booth, Antonius, Geenstein, či Hellmuth.
Magazín Stacked dal každej z piatich spomínaným hier aj priliehavý názov:
The Sickest Hand
Gus Hansen (4-násobný víťaz WPT) - Daniel Negreanu (4-násobný víťaz WSOP a 2-násobný víťaz WPT) - pot: $575,000
Handa, ktorej účastníkom by asi nechcel byť nikto z nás. Teda v prípade, ak by bol na mieste Gusa Hansena. Veď posúďte sami.... Gus Hansen držal v ruke...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Chybná informace
Né, že bych chtěl nějak rýpat, ale jak píšete o první hře mezi Hansenem a Negreanu tak tuto hru jsem videl mockrat na youtube, a na river nedojde 6 ale 8... a vítězem se tedy stane Gus Hansen s "quads".
- X-Ace
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Presne tak
Ked uz autor chce pisat seriozny clanok, tak by sa aspon mohol drzat faktov a nevymyslat si hluposti, len aby bol zaujimavejsi !
Inak ta handa je vsade na nete, napr aj tu
http://www.youtube.com/watch?v=6YNc9oB2kp4
Inak ta handa je vsade na nete, napr aj tu
http://www.youtube.com/watch?v=6YNc9oB2kp4
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
DANiel
Myslim si, ze toto video videl asi kazdy pokrovy hrac. Preto to je cele dost faux pass.
Autor (prekladatel )urcite myslel ze "the great Dane" je Negreanu. Mysleli vsak velkeho dána hansena.
Nevadi, stava sa. Ja by som urobil urcite aj viac chyb. Piste dalej, robite to dobre
Autor (prekladatel )urcite myslel ze "the great Dane" je Negreanu. Mysleli vsak velkeho dána hansena.
Nevadi, stava sa. Ja by som urobil urcite aj viac chyb. Piste dalej, robite to dobre
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
ok
prepacte, tu handu som nevidel a nasiel som o nej taketo info... tu hlavnu - The Monster Pot som videl na na youtube.com, ta je urcite spravne, su tam z nej aj fotky... tommy - no nie, na zaklade toho co pises som to zle nehodil na stranku, proste som mal chybnu informaciu...
este raz prepacte, handa je stiahnuta :)
este raz prepacte, handa je stiahnuta :)
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
roy
ak PP nema korektorov, posli to 2-3 kamaratom pred uverejnenim. vyhnes sa vacsiemu fo paa.
inak ja som tu partiu hansen-negreanu videl davno a normalne si ma teraz pri citani nahlodal, ci sa medzitym neodohrala nejaka dalsia velmi podobna :-D
inak ja som tu partiu hansen-negreanu videl davno a normalne si ma teraz pri citani nahlodal, ci sa medzitym neodohrala nejaka dalsia velmi podobna :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
roy
tu partiu iba oprav a daj ju naspat. hlavne ten hansenov check na rivri bol genialny. on vlastne vyvracia vsetky tie teorie o jedinom najspravnejsom robotickom hrani pokru :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
najkrajšia...
...je aj tak tá ruka Samy vs. Antonius :-)
Hlavne to dohadovanie sa, kto čo má :-).
Hlavne to dohadovanie sa, kto čo má :-).
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: najkrajšia...
To hej- otazka "you have a pair ?" nema chybu :)
Pre mna bola najkrajsia henda hellmuth QQ vs farha K7o.
Pre mna bola najkrajsia henda hellmuth QQ vs farha K7o.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.