Hra za strizliva vs. pod vlivem
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Hra za strizliva vs. pod vlivem
Ahoj, zajimalo by me, kdo si mysli ze je lepsi hrat strizlivej a kdo se radsi lehce upravi, nez jde na to. Moje zkusenost je, ze nejvetsi prohry jsem utrpel nasrot, v podobnym stavu jsem ale i dosah nejvetsich vyher. Takze podle me je idealni na hru cca 1.5 promile, co myslite vy?
- gambleraalkac
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Hra za strizliva vs. pod vlivem
To je dajaka dedinska liga *JOKINGLY* vsetci sa natrubia na Buy-in 1,5 promile a daju si live tournament pod nazvom WSLOPTE :-D:-D:-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Hra za strizliva vs. pod vlivem
Pri turnaji sa dá vypiť nejaký ten redbull s vodkou, pri CG 100% triezvy.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Hra za strizliva vs. pod vlivem
ja ked som live tak nepijem vobec, kedze vsade som autom
ale doma si to pivko pri dlhsom turnaji dam.
inac raz som natrubeny na take 2 promile hral cash v alline, a islo mi to dobre, ovsem si robili seci picu a hlavne som sa s ujom Luskym nepokamaradil ked som mu mam dojem nejake monstre odjebal ;)
ale doma si to pivko pri dlhsom turnaji dam.
inac raz som natrubeny na take 2 promile hral cash v alline, a islo mi to dobre, ovsem si robili seci picu a hlavne som sa s ujom Luskym nepokamaradil ked som mu mam dojem nejake monstre odjebal ;)
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: Re: Re: Hra za strizliva vs. pod vlivem
přiznávám, občas hrávám pod vlivem.... občas otevřu při turnaji sedmičku vínka... někdy to pomůže, někdy ne... kde se mi ale s dvojkou v krvi daří pravidelně, jsou "heads up" hry. Za střízliva jsem snad ani jednu nevyhrál, ovíněn mám rekord 6 výher v řadě...
- zodiac
- Založený: Apr 2008
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 24 hostí.