[Zobraziť celý článok]
Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Diskusia k článku: Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
[Zobraziť celý článok]
V dňoch 3.-7. septembra sa uskutoční doteraz najväčší pokrový festival organizovaný na území Slovenska. Organizátor podujatia Ceasars Poker Club pripravil pre účastníkov spolu päť turnajov s celkovou garanciou vo výške takmer dva milióny korún, takže sa pokroví hráči majú na čo tešiť. Tri percentá z celkového prize poolu si rozdelia traja hráči, ktorí v rámci uvedených piatich festivalov nazbierajú za svoje umiestnenia najviac bodov. Ťahákom festivalu sú dva dvojdňové turnaje a jeden jednodňový turnaj. Event 3 (Piatok 5.9.), Freezout s buy-in 12.000,- Sk, má magickú garanciu 1.000.000,- Sk korún, čo predstavuje pre freezout najväčšiu garanciu o akú sa kedy na Slovensku hralo. Event 4 (Sobota 6.9.), Freezout s buy-in 1.000,- Sk, má garanciu 400.000,- Sk, čo znamená neuveriteľný štyristonásobok štartovného. Pri tomto turnaji jeho sponzor, online herňa
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
vyzera to byt
super podujatie,chcel som prist na event 4,ale akurat mam navstevu,takze zacinam rozmyslat o evente 2,ale stredu hravam futbal.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Registracie
Miesta by mal byt dostatok, kedze v priestoroch Ceasars v herni "golden VEGAS" bude minimalne 30 stolov.
Kto sa predregistruje, tak ma ucast v jednotlivych eventoch garantovanu.
Event 4 moze byt vypredany (a my verime, ze bude dosiahnuty cap) a je mozne sa do neho registrovat bud osobne v herni, alebo prostrednictvom online herne BlueBullPoker.com. Samozrejme v pripade vypredania bude mozne pocas prvych troch levelov doplnat novych hracov za vypadnutych.
Tesime sa na Vas a verime, ze vdaka ocakavanej velkej ucasti a dobrej organizacii na profesionalnej urovni (riaditel turnajov bude Rhys Thorpe, manager EPT) sa tento festival stane sviatkom vsetkych pokrovych hracov.
Dospokrovania
Kto sa predregistruje, tak ma ucast v jednotlivych eventoch garantovanu.
Event 4 moze byt vypredany (a my verime, ze bude dosiahnuty cap) a je mozne sa do neho registrovat bud osobne v herni, alebo prostrednictvom online herne BlueBullPoker.com. Samozrejme v pripade vypredania bude mozne pocas prvych troch levelov doplnat novych hracov za vypadnutych.
Tesime sa na Vas a verime, ze vdaka ocakavanej velkej ucasti a dobrej organizacii na profesionalnej urovni (riaditel turnajov bude Rhys Thorpe, manager EPT) sa tento festival stane sviatkom vsetkych pokrovych hracov.
Dospokrovania
- Roberto
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Registrace - bonus
Tak jsem se zaregistroval na bluepoker.com, ale zjistil jsem, že do bonusu se má napsat ceasars. Bohužel mě ale systém nenabízí tyto údaje doplnit, takže mám účet, ale bez tohoto bonusu. Nejde to prostě dopsat a druhou registraci mě to nepoustí, protože už existuje ta první. Je to na ho.... Dík za info, jestli to má nějaký vliv na případný převod výhry. Nejedu tam jen na výlet, že jo. dík za info Jde mi o event 4.
- djzekon
- Založený: Aug 2008
registrace-bonus
do prveho bonusu treba napisať BLUE100 a do toho druheho ceasars alebo naopak už neviem ale to BLUE100 som našel na googli a funguje ako že daju 100percent k prvemu vkladu.. len treba bonus point nazbierat najskôr..
- lefty
- Založený: Jún 2008
Takze ako???
Kto sa nakoniec chystate?
Ktore dni?
Ja tam budem na 95% na vsetkych 5 eventoch a rad spoznam vsetkych rozumnych pokerportalistov :-)
Ktore dni?
Ja tam budem na 95% na vsetkych 5 eventoch a rad spoznam vsetkych rozumnych pokerportalistov :-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Takze ako???
ja se dostavim na FE 4 a mozna zustanu na FE 5 ;-)
taky se tesim na nove silence ;-) :-D
taky se tesim na nove silence ;-) :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.