Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: Takze ako???
ja prijedu v patek, takze jen event 3 a 4
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Takze ako???
4 - 100%
2 - 50%
2 - 50%
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Takze ako???
ja sa asi rozhodnem par minut pred zaciatkom :)
btw kedze som uplne zeleny v live turnajoch tak ma zaujima napriklad ako sa rebuyuje. Poviem dealovi a on mi preda nove chipy alebo ako? A tiez ma zaujima kedy sa mozem rebuynut lebo zazil som uz turnaje, kde sa dalo rebuyovat donekonecna bez obmedzeni, aj take kde mozs rebuynut ked klesnes pod startovaci stack a tiez take kde mozes rebuynut len ked padnes na nulu. Da sa napriklad spravit double rebuy naraz ako na Stars turnajoch?
:)
btw kedze som uplne zeleny v live turnajoch tak ma zaujima napriklad ako sa rebuyuje. Poviem dealovi a on mi preda nove chipy alebo ako? A tiez ma zaujima kedy sa mozem rebuynut lebo zazil som uz turnaje, kde sa dalo rebuyovat donekonecna bez obmedzeni, aj take kde mozs rebuynut ked klesnes pod startovaci stack a tiez take kde mozes rebuynut len ked padnes na nulu. Da sa napriklad spravit double rebuy naraz ako na Stars turnajoch?
:)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Takze ako???
1. povieš dealerovi rebuy a on ti dá chipy a ty jemu peniaze
2. rebuynúť môžeš ak máš menej ako počiatočný stack alebo presne počiatočný stack
3. double rebuy je obvykle možný, teda pokiaľ to nie je event iba s jedným možným rebuyom :-)
2. rebuynúť môžeš ak máš menej ako počiatočný stack alebo presne počiatočný stack
3. double rebuy je obvykle možný, teda pokiaľ to nie je event iba s jedným možným rebuyom :-)
-
Re: Re: Re: Takze ako???
cya yegone, rebuy ti da priamo dealer. Jednoity rebuy mozes spravit ked klesnes pod startovaci stack a dvojity ked si na nule :)
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: Takze ako???
lol docela synchronizacia
- ferkan
Re: Re: Re: Re: Re: Takze ako???
inak Frantík (to máš akože francúz alebo ako skrátený František, si vyber :-D), ty ideš na ktoré eventy?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takze ako???
Skor budem pokukovat asi po cashovych stoloch :) Ale zahram asi ten 2k freez
- ferkan
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takze ako???
aaa to neni freez ale 1 rebuy ako kukam pozornejsie... ale asi ho skusim
- ferkan
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.