Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Detaily k festivalu
Otázky se začínají hromadit a festival už téměř startuje.Co na to Roberto, řekneš nám všem k tomu něco ?
- M3EVO3
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Detaily k festivalu
ahojte.
1., dúfam, že level nebude dlhší ako 30 min.
2., verím, že organizátor sa poučil a neda na hl.turnaj 20.000,-chips /ako minule : organizator sa hral na EPT Monte Carlo a my sme museli potom hrať do 10 rána!!!!!/. STAČÍ 10.000 - až veľa pre dobrého hráča - úplne jedno pre typ allinhráča.
3., hádam na 2. deň bude iba finaltable a 1. deň sa skončí max o 03.oo /napr vo Wiedni pri 250 hráčov začínajú o 17.oo a koniec je okolo 2.30 /
1., dúfam, že level nebude dlhší ako 30 min.
2., verím, že organizátor sa poučil a neda na hl.turnaj 20.000,-chips /ako minule : organizator sa hral na EPT Monte Carlo a my sme museli potom hrať do 10 rána!!!!!/. STAČÍ 10.000 - až veľa pre dobrého hráča - úplne jedno pre typ allinhráča.
3., hádam na 2. deň bude iba finaltable a 1. deň sa skončí max o 03.oo /napr vo Wiedni pri 250 hráčov začínajú o 17.oo a koniec je okolo 2.30 /
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
No ja naopak dufam
Ze levely na Main Evente budu znova 40 minutove, a ze bude slubenych 15k chips. 20 je mozno vela, ale 10 je malo, 10 sa hra EPT ale tam su hodinove levely.
Myslim ze za 12k si zasluzime poriadny poker. Jano, v Hrone sa hravaju s 10k stackom a 30 min levelmi aj 2k freezouty.
Myslim ze za 12k si zasluzime poriadny poker. Jano, v Hrone sa hravaju s 10k stackom a 30 min levelmi aj 2k freezouty.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: no teda
yegon - typický hráč z Ba a okolia: najskor huba plná reči, akí sú onlinehráči oveľa lepší od nás krčmových, ako nás v Hrone rozbije..... a keď nastáva deň D - skutek utek, sklopí ušká a nájde 1000 vyhovoriek prečo sa nedá namiesto toho, aby povedal pravdu.- že to s tým online až také výnosné nie je, že presral na online všetky prachy /po ich - bankrol:)/a teraz nemože hrať solídny turnaj a nakoniec, že sa bojí, aby od nás krčmových hráčov nedostal na prdel!!
Yegon, seď si kľudne doma pri bedni a hraj svoje 0,10-0,25, nebol si ani v príspevkoch moc zaujímavý.
PS. Tebe podobní onlinisti seďte tiež doma- to je podľa Vás najvačšia istota a najmenšie rake! / a to by ste ma museli nebodaj pozvať na nejaký martelik......7-30 krát, mňam:-[/
Yegon, seď si kľudne doma pri bedni a hraj svoje 0,10-0,25, nebol si ani v príspevkoch moc zaujímavý.
PS. Tebe podobní onlinisti seďte tiež doma- to je podľa Vás najvačšia istota a najmenšie rake! / a to by ste ma museli nebodaj pozvať na nejaký martelik......7-30 krát, mňam:-[/
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
Re: no teda
hehe, tiez ma chytil nejaky zachvat lenivosti, ale pojdem zajtra na ten 2000+1rebuy
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade & yegon
kua neserte mne ;-)
vlade - pokud nebudes v sobotu, tak .... :-D
vlade - pokud nebudes v sobotu, tak .... :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
jano
spravas sa ako sedliak z dediny - v mojich ociach si velmi klesol
nikdy som nenapisal a ani si nemyslim ze som lepsi ako live hraci ani ze vsetkych pridem rozbit
Rozmyslal som nad tym hrat cely festival ale poviem pravdu nikdy v zivote som nehral zivy turnaj a vseobecne turnaje skoro nehravam takze to bolo skor aby som sa stretol s pokerportalistami a zabavil sa.
Skutocne ale s tak neprijemnymi ludmi ako si ty sa stretavat osobne nepotrebujem. Dufam ze v slovenskom pokri je takych chrapunov co najmenej.
nikdy som nenapisal a ani si nemyslim ze som lepsi ako live hraci ani ze vsetkych pridem rozbit
Rozmyslal som nad tym hrat cely festival ale poviem pravdu nikdy v zivote som nehral zivy turnaj a vseobecne turnaje skoro nehravam takze to bolo skor aby som sa stretol s pokerportalistami a zabavil sa.
Skutocne ale s tak neprijemnymi ludmi ako si ty sa stretavat osobne nepotrebujem. Dufam ze v slovenskom pokri je takych chrapunov co najmenej.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: vlade & yegon
vlade - prijd
yegon - prijd
prijdte !! :)
Toz to i ja se k Vam potahnu z takove dalky :)
yegon - prijd
prijdte !! :)
Toz to i ja se k Vam potahnu z takove dalky :)
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.