Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
yegon
Nechcem opat rozvirit zlu (ale za to tvorivu) atmosferu, ale neda mi. Je jasne ze hraci ako ty, ktori v zivote nehrali live, budu stale obhajovat regularnost online pokru. Stle sa budu odvolavat na variacie, selektivnost pamate atd. Veria tomu, lebo to im vtlacil do hlavy niekto kto chce aby tomu verili. Live hram casto a tak isti online. Aj ked podivne situacie pri live pokri vynasobim tisicmi, stale nebudu tak podivne ako pri online. Vcera som som pri cash na nete prehral 5 krat full house za 10 minut. Nebol to vsak vynimocny jav. Jasne, stane sa ze aj 5 krat fullhouse porazim za 10 minut. Akosi sa to nakoniec vyvazi, ale mozem kaslat hrat nerealny poker s nerealnymi kombinaciami. Yegon, neodsudzujem ta - si ako clovek v jaskyni, ktori nema preco verit nam ludom z vonku. A nehraj sa na svetuskara teraz, v nedavnej diskusii si majstroval, mudroval a Jano to cele vystihol ako to vlastne s tvojim pokrom je. Napisal to trochu ostrjesie, ale myslim ze to myslel uprimne a to sa mi paci viac ako tie prazdne frazy na forach - aki sme vsetci kamarati. vlade: jano pokracoval v rozbehnutej ostrej debate z minula, tebe sa to mozno zda prehnane preto lebo to nie je v tom pravom topicu. ale chapem ze chcete podporit virtualneho kamarata. peace
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
tommyKE
no ked uz spominame ten full house, si nevidel na EPT live table ked hral Dag? 2x super dostal full house a jemu 2x prisiel vyssi full house tusim na turn a raz na river ;)
Ono ked sa ti online nepaci alebo tomu neveris, tak preco hras online? Ved hadam ked si myslis ze ta tam okradaju a hraju proti tebe tak tam predsa nebudes hrat a mas po probleme :)
Co sa tyka toho ze to neni v tej teme ako ma byt tak to teraz neberiem ako problem, do tyzdna tu totiz mame nove forum, uz potrebujeme len preklopit tieto stare diskusie a potriedit prispevky do novych tem.
Co sa tyka yegona, tak ked si pozries jeho prispevky, tak to ma vzdy nieco do seba, ci uz sa snazi niekomu pomoct ako lepsie zahrat (vzdy aj vysvetlene preco), komentuje videa, obcas hodi aj ironicku poznamku. Rad poradi a nemusi to byt len ohladom pokru. Takych ludi je tu viac a hocikedy sa ich zastanem...
Ono ked sa ti online nepaci alebo tomu neveris, tak preco hras online? Ved hadam ked si myslis ze ta tam okradaju a hraju proti tebe tak tam predsa nebudes hrat a mas po probleme :)
Co sa tyka toho ze to neni v tej teme ako ma byt tak to teraz neberiem ako problem, do tyzdna tu totiz mame nove forum, uz potrebujeme len preklopit tieto stare diskusie a potriedit prispevky do novych tem.
Co sa tyka yegona, tak ked si pozries jeho prispevky, tak to ma vzdy nieco do seba, ci uz sa snazi niekomu pomoct ako lepsie zahrat (vzdy aj vysvetlene preco), komentuje videa, obcas hodi aj ironicku poznamku. Rad poradi a nemusi to byt len ohladom pokru. Takych ludi je tu viac a hocikedy sa ich zastanem...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
yegon
mas na to , si dobryy, chod ich vsetkych rozbit !!!
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlade
to mna si mal na mysli ? :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
je len tak
ze sa musim zastat yegona - kazdy vidi co tu pre pokerportalistov robi a aky ma skill a otvorit si nanho usta je podla mna silne kafe
ak by sa zacal pokru (aj live) venovat na 100% tak by so vsadil gate ze mate live krcmovy pros po chlebe
btw je to uplne nedobra vzorka ale po roku cisto online cash game som siel 3x do allinu zahrat turnajik - a z cca 45 hracov raz 4. a raz v top3 pri splitovani vyhry - myslim ze my jaskyniari nie sme na tom az tak zle
ak by sa zacal pokru (aj live) venovat na 100% tak by so vsadil gate ze mate live krcmovy pros po chlebe
btw je to uplne nedobra vzorka ale po roku cisto online cash game som siel 3x do allinu zahrat turnajik - a z cca 45 hracov raz 4. a raz v top3 pri splitovani vyhry - myslim ze my jaskyniari nie sme na tom az tak zle
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: je len tak
no dobre, tak aj ja, hram online asi 3 roky, hral som live asi 6 turnajov
1. Zlin - 1. miesto
2. Nitra - posledne miesto (rigged) nabehol som na set s 2P :)
3. Pardubice 2007 - nic extra, v teamoch som bol na final table, ale nepamatam sa ako sme skoncili celkovo
4. Brno - 2 clenne teamy split 2.-3. miesto
5. Dublin - asi 120. miesto z nejakych 500
6. Pardubice 2008 - rebuy split 1.- 2. miesto, teamy - nezname umiestnenie
no, to su asi vsetky live turnaje ktore som odohral (mozno som nejaky zabudol, uz na tieto som sa rozpamataval asi 10 minut), takze zatial celkom spokojnost.
1. Zlin - 1. miesto
2. Nitra - posledne miesto (rigged) nabehol som na set s 2P :)
3. Pardubice 2007 - nic extra, v teamoch som bol na final table, ale nepamatam sa ako sme skoncili celkovo
4. Brno - 2 clenne teamy split 2.-3. miesto
5. Dublin - asi 120. miesto z nejakych 500
6. Pardubice 2008 - rebuy split 1.- 2. miesto, teamy - nezname umiestnenie
no, to su asi vsetky live turnaje ktore som odohral (mozno som nejaky zabudol, uz na tieto som sa rozpamataval asi 10 minut), takze zatial celkom spokojnost.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.