Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: yegon
a o rozdieloch live vs online pokri by som tiez radsej pomlcal - za tie puhe 3 turnaje som zazil par quads, full house vs straight flush a podobne, a to bolo skutocne iba par desiatok ruk... a ked som vcera v monster pote s AJ chytil flop A A J tak som skoro spadol zo stolicky
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
hm
ja len stale nechapem preco debaty medzi chlapmi musia vzdy dospiet k tomu kto je lepsi, kto viac zaraba, kto viac prehral, kto komu natrhne rit
co je na tom take strasne nechat kazdeho hrat to co ho bavi
zo skusenosti viem, ze najhorsie hram ked chcem niekomu dokazat ze som lepsi nez on - preto su nase priatelske live sessions take zabavne :)
amici maju na to vynikajuce pomenovanie "pissing contest" a to presne su vsetky tieto nezmyselne diskusie. Ustredna tema je "Ja hovorim toto a urcite mam pravdu lebo dalej docikam - no schvalne ukaz ci docikas dalej nez ja"
ja sa riadim podla pravidla zi a nechaj zit, nech si kazdy robi co chce a ked s nim ten druhy nesuhlasi tak je to ok, nemusime sa snad kvoli tomu vyzyvat na HU zapasy aby sme si dokazali kto je lepsi a teda "logicky" musi mat pravdu
co je na tom take strasne nechat kazdeho hrat to co ho bavi
zo skusenosti viem, ze najhorsie hram ked chcem niekomu dokazat ze som lepsi nez on - preto su nase priatelske live sessions take zabavne :)
amici maju na to vynikajuce pomenovanie "pissing contest" a to presne su vsetky tieto nezmyselne diskusie. Ustredna tema je "Ja hovorim toto a urcite mam pravdu lebo dalej docikam - no schvalne ukaz ci docikas dalej nez ja"
ja sa riadim podla pravidla zi a nechaj zit, nech si kazdy robi co chce a ked s nim ten druhy nesuhlasi tak je to ok, nemusime sa snad kvoli tomu vyzyvat na HU zapasy aby sme si dokazali kto je lepsi a teda "logicky" musi mat pravdu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Event 1
Tak ja uz som doma, cca 23. z 75 myslim.
Lose sedel vedla mna (tesim sa ze som spoznal), ked som odchadzal este zil, Dag vypadol hned po mne, cstrike tam sedel na dost velkom stacku :-)
Ale inak som nestretol ziadneho noveho PPistu :-(
Yegon, zabudni teraz na Jana, neriesme to, mohol by si sa ukazat, rad sa zoznamim.
Inak, Vlade, Keso, Palo, AP, Mysak, ako vas vsetkych spoznam? Kurnik nie ze sa ani nestretneme...
Lose sedel vedla mna (tesim sa ze som spoznal), ked som odchadzal este zil, Dag vypadol hned po mne, cstrike tam sedel na dost velkom stacku :-)
Ale inak som nestretol ziadneho noveho PPistu :-(
Yegon, zabudni teraz na Jana, neriesme to, mohol by si sa ukazat, rad sa zoznamim.
Inak, Vlade, Keso, Palo, AP, Mysak, ako vas vsetkych spoznam? Kurnik nie ze sa ani nestretneme...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Event 1
..ja som uz o sebe pisal tu : 03.09.2008 19:20 | keso26
..urcite sa stretneme, najlepsie na FT ;)
..urcite sa stretneme, najlepsie na FT ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: je len tak
..uplny suhlas s trikozom a som rad, ze to yegon bere s nadhladom.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Event 1
jo ja sa objavim aspon pozriet ak nie hrat, pravdepodobne si zahram ten event 4 ak nechytim nejaku depresiu a mozno event 3 ak konecne vyhram nejaky 600EUR flip ffs
stretneme sa vsetcia pri mysakovi - toho pozname ved bol na TV table na EPT :) bude nas stycny dostojnik
stretneme sa vsetcia pri mysakovi - toho pozname ved bol na TV table na EPT :) bude nas stycny dostojnik
-
poznavacie znamenia
ja tam budem asi najvyssi ...
... a najinteligentnejsie vyzerajuci :) (len vdaka okuliarom obv.)
okrem toho mam na pravej polke zadku materske znamienko ak by ste si chceli byt uplne isti
... a najinteligentnejsie vyzerajuci :) (len vdaka okuliarom obv.)
okrem toho mam na pravej polke zadku materske znamienko ak by ste si chceli byt uplne isti
-
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.