Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: looool

Odoslaťod somNula 04 Sep 2008 07:49

sa nezdas herec :)
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: poznavacie znamenia

Odoslaťod TuKE 04 Sep 2008 07:49

Yegona spoznám, 7domčeka spoznám, ostatní sa snažte držať v ich blízkosti :-).
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: looool

Odoslaťod mysak 04 Sep 2008 07:52

7castla poznam tak max. s jeho kapuci :) Jak tady byl jednou na fotce :) TuKE, yegon,som0 a dalsi uz vubec !
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007

Vlade

Odoslaťod JanozMT 04 Sep 2008 08:10

HoHóóó, Vlade brzdi!
Zasiahol si sdvojím konštatovaním trocha vedľa. Moja prípomienka na yegona bola možno tvrdá ,ale určite spravodlivá a vobec sa Teba netýkala! /pokračovanie diskúsie z inej témy/.
Vieš, to mám najradšej ak sa nejaká internetová myš /možno ani nie plnoletá a pochybujem že aspoň s tretinovými pokrovými a životnými skúsenosťami ako sú moje/ bude mne starému chlapovy vysmievať, radiť aké turnaje mám hrať,ako držia sa karty /pre niektorých-obrazne/........ Z krytu svojej internetovej anonimity je to najľahšie, preto som chcel toho yegona spoznať aj naživo a najradšej za jedným stolom. Bohužiaľ zase sa potvrdila stará ľudová múdrosť: pes ktorý hlasno šteká , nehryzie!

Apropó k yegonovým príspevkom , ak sa ti páčia, prosím, vezmi si ho trebárs do kancelárie za redaktora. Ak sa budú týkať mňa, budem reagovať.
Nazáver. Uraziť som yegona ani nikoho nechcel, ak si to tak zobral YEGON, tak PREPÁČ! Vraj poker je šport, tak v športe platí, ak vieš rany rozdávať, nauč sa ich aj príjmať!
JanozMT

Založený: Dec 2007

Re: "pissing contest"

Odoslaťod chipfeeder 04 Sep 2008 08:15

ja zas poznam jedneho, co prestal autobus po dlzke :-D
chipfeeder

wx4444s

Odoslaťod tommyKE 04 Sep 2008 08:26

Bol by som rad ak by si ma niecomu priucil. Privitam aj naucne videa. Prosim zostrihaj to tak, aby bolo jasne ze si jeden bomarder. a skus sa hlavne zamerat na tu problematiku fullhousov, lebo akosi mi to nejde do hlavy. Dakujem
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Re: Re: "pissing contest"

Odoslaťod vlade 04 Sep 2008 08:37

ja som raz prestal snehuliaka, cez strednu gulu...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

psychoanalyza yegona

Odoslaťod chipfeeder 04 Sep 2008 08:38

yegon je nekonfliktny konstruktivny typ cloveka s dobre vyvinutym logickym myslenim, potvrdzujuce gaussove rozdelenie pravdepodobnosti inteligencie v narode. avsak jeho chybou je, ze si chybicky nedokaze priznat a snazi sa ich kamuflovat srandovnymi vyhovorkami typu materinske znamenko na riti
chipfeeder

Re: Re: Re: "pissing contest"

Odoslaťod chipfeeder 04 Sep 2008 08:40

amater, ja som ho bezne prestaval cez spodnu ...
chipfeeder

jano

Odoslaťod yegon 04 Sep 2008 08:55

ja netuzim ta spoznat, vystacim si so slusne vychovanymi a prijemnymi ludmi. Nepatrim medzi "krcmovych pokristov" ako si sa sam oznacil, ktori si potrebuju dokazovat ze su lepsi nez ostatni a ich najmilsia zabavka je "rozdavat rany"

velmi sa mi paci ze o mne vsetko vies a tvoje pripomienky su urcite spravodlive

som rad ze sem pise pokrovy boh ako si ty, budeme sa vyhrievat vo svetle tvojej geniality, len by si nam mohol sem tam posunut aj nejake praktickejsie rady nez ze online poker nie je v poriadku
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!