Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
re:
davnejsie som videl take video jak typek kope do nejakej steny z horizontalne ulozenych panelov a ked sa prekopne tak ten nad nim mu padne na nohu. Dufam vlade ze si podobne nedopadol s tym snehuliakom :)
Neviem , niekde asi pred pol rokom som videl nejaku fotku asi bol na nej yegon (35+- vysoky , velmi inteligentne vypadajuci clovek) bol to on ? :D tam rozhodne nevypadal ako neplnoleta mys :)
Neviem , niekde asi pred pol rokom som videl nejaku fotku asi bol na nej yegon (35+- vysoky , velmi inteligentne vypadajuci clovek) bol to on ? :D tam rozhodne nevypadal ako neplnoleta mys :)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: 7castle
tu je ujo AP
http://www.vii.sk/video/v72o8myymx/lose-apminer-a-kraska-s-tetovanim/
http://www.vii.sk/video/v72o8myymx/lose-apminer-a-kraska-s-tetovanim/
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ehm
ja tu nechcem byt za neplateneho janovho obhajcu, ale nezamienajme si tu priciny a nasledky.
niekde v pociatku jano vyslovil nazor, ze online poker je rigged a ze on osobne je online stratovy a nazivo rapidne ziskovy. v podstate neutocny, neosobny, plnopravny nazor.
nato sa zdvihla vlna oponentury vratane yegona, ze online herne su v poriadku, akurat jano bude zrejme mizerny hrac. taktiez plnopravne nazory, ale uz nie neosobne a neutocne !!
ako inak sa tu da preukazat opodstatnenost dvoch protichodnych nazorov, ak nie priamou konfrontaciou? tie janove vyzvy na meranie vtakov su obranou , reakciou na osobny utok.
takze ak yegon nema potrebu si dokazovat, kto je lepsi, nemal by mat podla pricinno-nasledkovej logiky ani potrebu ukazovat na toho, kto je slabsi. v tomto spore sa tak nestalo ...
jano zacal sice neskor penit, ale je to len prirodzena reakcia na vyvolanu akciu. howgh
niekde v pociatku jano vyslovil nazor, ze online poker je rigged a ze on osobne je online stratovy a nazivo rapidne ziskovy. v podstate neutocny, neosobny, plnopravny nazor.
nato sa zdvihla vlna oponentury vratane yegona, ze online herne su v poriadku, akurat jano bude zrejme mizerny hrac. taktiez plnopravne nazory, ale uz nie neosobne a neutocne !!
ako inak sa tu da preukazat opodstatnenost dvoch protichodnych nazorov, ak nie priamou konfrontaciou? tie janove vyzvy na meranie vtakov su obranou , reakciou na osobny utok.
takze ak yegon nema potrebu si dokazovat, kto je lepsi, nemal by mat podla pricinno-nasledkovej logiky ani potrebu ukazovat na toho, kto je slabsi. v tomto spore sa tak nestalo ...
jano zacal sice neskor penit, ale je to len prirodzena reakcia na vyvolanu akciu. howgh
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
janozmt
Tipujem ze janozmt je taky samonasieraci chlap co sa mu online nedari a hned si mysli : JA VELMO DOBRY HRAC TU MOZEM PREHRAVAT? TU URCITE NIEJE VSETKO V PORIADKU! Vobec nechapem preco osocujes yagona, vobec ho nepoznas...ani jeho pokrove ucinkovanie! Aj keby si mohol dokazat ze na teba veeeelkeho hraca nema...on sa nesnazi radit tebe ale zacinajucim hracom! Aj pri zrode mojej pokrovej "kariery" pred cca 2ma rokmi bol yagon a od vtedy mi benzin platia ryby:-) V pohode si tvrd ze najlepsi CG je v Kosiciach aj to ze su tam NAJ hraci...nikto ta za to nekritizuje... Tipujem ze tvojimi silackymi recami a utokmi na hracov z PP si startail ich ucast na turnajoch v Kosiciach. Teda aspon ja som velmi rad ked je pri mojom pokrovom stole niekto kto sa do pokru vyzna ale nevnucuje mi ze takto by to hral on a takto sa to hrat ma! Jano neber to ako utok na tvoju osobu, len by som uvital trochu tolerancie.
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
Re: janozmt
holdi to vystihol. Dodal by som aj ked to tu uz bolo v podstate ze hrat na nete vysoke limity je uplne o niecom inom, live hrac bez online skusenosti a este s predsudkami tam nema sancu pokial to nie je vynimocny talent. Tie utoky na yegona co som tu cital boli uplne smiesne. Precital som celu diskusiu a vo svojich pripevkoch uplne dezinterpretujes jeho vyjadrenia resp. citujes nieco co on nikdy nepovedal. Nebudem tu nad janom ako clovekom vynasat nejake svoje nazory lebo podla reci na fore sa to ani neda, ale rozhodne sa mi to nepacilo co pisal.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.