Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: A zase raz tie blindy boli divoké
to hej, struktura pokryvkavala, som zvedavy ako bude nastaveny ten sobotny freez.
A ako nakoniec dopadli nase hviezdy vlado a 7 vzdusnych zamkov ? :) ..dufam, ze ste to dotiahli minimalne na FT, ved ked som odchadzal tak uz bol za rohom :)
A ako nakoniec dopadli nase hviezdy vlado a 7 vzdusnych zamkov ? :) ..dufam, ze ste to dotiahli minimalne na FT, ved ked som odchadzal tak uz bol za rohom :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: A zase raz tie blindy boli divoké
tak v turnaji ma klasicky vysypal 7castle ked si easy pushne z UTG 89of asi 18k ja si hned za nim najdem KK ideme do AI a flop 9, turn 9, grtka :)
ale zas na cashu mi prave pred par minutami vyplacali presne 172.500 SK takze, na druhy pokus cash Ship it! :)
Idem si pospat aspon na chvliku pred turnajom.
ale zas na cashu mi prave pred par minutami vyplacali presne 172.500 SK takze, na druhy pokus cash Ship it! :)
Idem si pospat aspon na chvliku pred turnajom.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No moze byt
Tak nakoniec sme to 3 splitli podla chipov, mal som o malo najviac :)
Cele sa to u mna zlomilo, ked som v priebehu 10min crackol najprv shortovi AA s K9 po spominanom KKK flope, a nasledne moj UTG push s 89 cca 10BB deep (lebo antes to zrali rychlo a letmy pohlad na stol ma presvedcil, ze nebude odpor) narazil na hned vedla sediaceho cstrika (jeho jedineho som nevidel) s KK, flop 9, turn 9.
Tym som ziskal stack, este sa na mna co to nalepilo a uz to slo...
No a pri stole som stretol TuKEho, Vladeho, SomNula, Loseho, spoznal Roya i Kesa, cize very good *THUMBS UP*
Cele sa to u mna zlomilo, ked som v priebehu 10min crackol najprv shortovi AA s K9 po spominanom KKK flope, a nasledne moj UTG push s 89 cca 10BB deep (lebo antes to zrali rychlo a letmy pohlad na stol ma presvedcil, ze nebude odpor) narazil na hned vedla sediaceho cstrika (jeho jedineho som nevidel) s KK, flop 9, turn 9.
Tym som ziskal stack, este sa na mna co to nalepilo a uz to slo...
No a pri stole som stretol TuKEho, Vladeho, SomNula, Loseho, spoznal Roya i Kesa, cize very good *THUMBS UP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: No moze byt
:) zabudol si priratat moju malickost, kazdopadne si hral dobre, i ked som ta videl vo faze turnaja kde sa uz az tak moc nehralo, resp. viac sa pushovalo ako hralo (a ani si nespominam na board bez AI)
kazdopadne si mal luck, tak som rad ze si bol v top3
kazdopadne si mal luck, tak som rad ze si bol v top3
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
gratulácia
7domčekovi, víťazstvo je v správnych, aj keď trošku luckerských rukách :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dakujem
vsetkym za gratulacie :-)
Ale zase nerad by som tu bol za nejaky luck box, fakt luck som mal v 2 rukach, a turnaj so 150 hracmi sa proste bez lucku v klucovej ruke NEDA vyhrat. Pre mna je podstatne, ze som vsetky klucove ruky zahral OK, co sa neda povedat o 90% hracov, ktorych som videl vypadnut.
A teraz uz sa strasne tesim na vecer, snad konecne pre zmenu nieco uhram pri malych blindoch, fakt mam problem si spomenut kedy ma nieco trafilo prve 4 levely za posledny cas
Ale zase nerad by som tu bol za nejaky luck box, fakt luck som mal v 2 rukach, a turnaj so 150 hracmi sa proste bez lucku v klucovej ruke NEDA vyhrat. Pre mna je podstatne, ze som vsetky klucove ruky zahral OK, co sa neda povedat o 90% hracov, ktorych som videl vypadnut.
A teraz uz sa strasne tesim na vecer, snad konecne pre zmenu nieco uhram pri malych blindoch, fakt mam problem si spomenut kedy ma nieco trafilo prve 4 levely za posledny cas
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.