Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: 7castle
ak si dobre pamatam 8 ludi, a moj nazor na to nebudem hovorit radsej ci to bolo dobre, kedze som to na vlastne oci videl
tak isto aj ked student siel s QTs mam dojem AI, alebo Q8s?
tak isto aj ked student siel s QTs mam dojem AI, alebo Q8s?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
barin
a comu tu nechapes?
ked to spravi barin tak je fish a ked to spravi 7castle, tak je to najvacsi borec pod slnkom , loool
ked to spravi barin tak je fish a ked to spravi 7castle, tak je to najvacsi borec pod slnkom , loool
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
89o UTG push
Bolo tam toho strasne vela, takze si to nepamatam presne, ale v zasade to bolo asi tak, ze som mal mozno 10-11 BB. Keby som dosiel o BB, SB, tak by moja FE dramaticky klesala.
UTG push ma sancu mat ovela vacsi respekt, ako nejaky button push. Som sa rozhliadol po stole, a 3-4 ludia boli pripraveni foldnut, dalsi boli dost tight, aby foldli vselijake ATo a pod.
Proste som citil, ze je spravna chvila, strika son jedineho nemal v zornom uhle.
UTG push ma sancu mat ovela vacsi respekt, ako nejaky button push. Som sa rozhliadol po stole, a 3-4 ludia boli pripraveni foldnut, dalsi boli dost tight, aby foldli vselijake ATo a pod.
Proste som citil, ze je spravna chvila, strika son jedineho nemal v zornom uhle.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 89o UTG push
hlavne ked ja som siel UTG A9s AI tak si ma musel akurat vtedy vyradit! :)
- somNula
zdravim
Tak uz jsem dorazil do BA, cesta strasna, ted uz jsem tady v nejakym hotelu v nejakym zapadakove :) sem zvedavej jak pak najdu cestu do clubu :) chtel jsem se zeptat, turnaj je od 6 ale v kolik tam tak prijdete ? bude se hrat predtim jeste cash ?
7castle - gratulace :)
AP - nefunguje mi tu relefon :/ takze se mi nedovolas
7castle - gratulace :)
AP - nefunguje mi tu relefon :/ takze se mi nedovolas
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: chip
ake myslienkove pochody tu chces vediet? jednoducho si myslel, ze z pushu na utg sa vsetci pokakaju a vyzbiera blindy a ante. co b bolo este OK
ale keby toto spravil niekto iny a by to nevyslo a neuluckoval by to, tak by ani v najmensom nevahal 7castle oznacit danu osobu za fish.
to je cele, ziadny flame
ale keby toto spravil niekto iny a by to nevyslo a neuluckoval by to, tak by ani v najmensom nevahal 7castle oznacit danu osobu za fish.
to je cele, ziadny flame
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
tych 10-11 BB
to trochu meni,ale podla mna to nebol dobry move,hoci push z UTG znamena silu,ako vravis videl si ako sa chystali zlozit,ale prehliadnut cstrike ta mohlo(malo) stat krk
napriek tomu grat.,teraz to musis len potvrdit aspon 1 dalsim final table.....
napriek tomu grat.,teraz to musis len potvrdit aspon 1 dalsim final table.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.