World Series of Poker 2008 Pot-Limit Omaha - NECHAPEM RUKU
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
World Series of Poker 2008 Pot-Limit Omaha - NECHAPEM RUKU
Dnes som si pozrel tento event a nechapem jednej hre.
konkretne sa jedna o 12 cast a v nej asi 24 minuta..
Argyros vs Mizrachi
ak to tu vie niekto dat aj s tymi obrazkami bolo by to lepsie ale jedna sa o toto
Argyros ma na ruke 10h 9s 7s 6s
Mizrachi As 5s 5h 3h
na stol pride 5c Qh 9c 8h 3s
a nechapem preco vyhral Argyros ??? Ked podla mna Mizrachi mal full houde a mal vyhrat predsa on ci sa mylim?
Omahu som hral len parkrat ale pravidla by sa vo vyhernych kombinaciach nemali lisit ci hej?
konkretne sa jedna o 12 cast a v nej asi 24 minuta..
Argyros vs Mizrachi
ak to tu vie niekto dat aj s tymi obrazkami bolo by to lepsie ale jedna sa o toto
Argyros ma na ruke 10h 9s 7s 6s
Mizrachi As 5s 5h 3h
na stol pride 5c Qh 9c 8h 3s
a nechapem preco vyhral Argyros ??? Ked podla mna Mizrachi mal full houde a mal vyhrat predsa on ci sa mylim?
Omahu som hral len parkrat ale pravidla by sa vo vyhernych kombinaciach nemali lisit ci hej?
- blava100
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: World Series of Poker 2008 Pot-Limit Omaha - NECHAPEM RUKU
muzes pouzit jen 2 karty z ruky a 3 ze stolu ;-)
takze pokud dobre vidim, je to str8 proti setu
takze pokud dobre vidim, je to str8 proti setu
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Tak ako napisal AP
z ruky mozes pouzit len dve karty. Tu konkretne postupka 5-9 poraza set 5.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Tak ako napisal AP
Presnejsie z ruky MUSIS pouzit 2 karty ;) *THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jake omahu nehrajte;-)
omahu treba hrat...len si treba zvyknut ze vase moznosti na hre su omnoho ine....casto budete vystaveny uverit superovi to co je na boarde...skaldat AAxx a podobne.....
OMAHA je oproti holdemu o (podla mna) dobrych 50% tazsia...lebo budete casto nieco mat, velmi casto NUTS na flope nerovna sa NUTS ani an turne:D sparovany board = 55% fullhouse, 3 karty vo farbe proti aspon 3 hracom = 85% flush, moznost postupky je mensia.....ale tak vseobecne si budete musiet zvyknut skladat dobre ruky....:-) tak ale odporucam treba vyskusat:-)(len jedna drobnost su tam obrovske swingy tak sa nedivte:-))
OMAHA je oproti holdemu o (podla mna) dobrych 50% tazsia...lebo budete casto nieco mat, velmi casto NUTS na flope nerovna sa NUTS ani an turne:D sparovany board = 55% fullhouse, 3 karty vo farbe proti aspon 3 hracom = 85% flush, moznost postupky je mensia.....ale tak vseobecne si budete musiet zvyknut skladat dobre ruky....:-) tak ale odporucam treba vyskusat:-)(len jedna drobnost su tam obrovske swingy tak sa nedivte:-))
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
dobry trening na skladanie aj silnych ruk
Tak podla tohto mi vychadza omaha ako dobry trening pre texas holdem, co sa tyka skladania silnych ruk :-)
inak ak viete poradit nejaku dobru stranku o omahe tak sem s nou, moze byt aj anglicka...
:-)
inak ak viete poradit nejaku dobru stranku o omahe tak sem s nou, moze byt aj anglicka...
:-)
- blava100
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: dobry trening na skladanie aj silnych ruk
ak ces daj ICQ....poslem knizku:-)
- wizdo
Re: Re: dobry trening na skladanie aj silnych ruk
No s tmy skaldanim...nie je to uplne tak....ale standart je ten ze TOp pair abo ovepair byva nic, dva pary maju silu ale treba si ich chranit a vediet kto s cim moze callovat/raisovat atd.....sparovany board s flushom je tiez ahluska....ja dnes osm hral...flop QQ5 turn 6 ja 66xx super A9s ja bet on raise all in ja po uvahe call ukazal nuts flush co mu an sparovanom boarde je na 2 veci:D(ako kedy ovsemze)....
- wizdo
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Ostatné varianty pokru (okrem texas holdem)
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.