[Zobraziť celý článok]
Day 2 - nedobytný 7castle
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Day 2 - nedobytný 7castle
Diskusia k článku: Day 2 - nedobytný 7castle
[Zobraziť celý článok]
Druhým eventom na Ceasars BlueBull Festival 2008 bol 300 000 Skk Guaranteed turnaj s Buy-in 2 000 Skk + 1x rebuy. Turnaja sa zúčastnilo 131 hráčov, medzi ktorými sa opäť objavili aj "pokroví maniaci" z okolitých krajín. Do širšieho okruhu favoritov určite patril aj víťaz pokerportálovskej Online Poker Tour 3 - 7castle. Ten sa svojej úlohy spomedzi hlavných ašpirantov na víťazstvo zmocnil najlepšie a postupne sa dopracoval až k víťazstvu na turnaji.
7castle-ho, ktorý pôsobí skromným a priateľským dojmom sme sa okamžite po turnaji spýtali, ako sa dopracoval k víťazstvu a aké su jeho prvé pocity. Dostali sme nasledovnú odpoveď "Turnaj som odštartoval dvoma lucky hrami. Akonáhle som bol na tom dobre, dosť často som využíval svoj stack a hral dosť agresívne. Zaujímave asi je, že som vyradil Vladeho, Loseho, Cstrike a aj študenta". Zo strany castleho to bol naozaj husársky kúsok, aj keď pri vyradení...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
splity
kvoli comu sa vlastne tak casto splituje? unava, alebo pocit mat radsej 1/3 v hrsti ako 1/2 na streche
ja by som na splity nepristupil. nie preto, zeby som bol hamizny alebo co, ale hra je hra a vitaz by mal byt vitazom po riadnom regularnom boji. ked sa niekto trtka v turnaji 10 hodin, tak uz ta polhodinka navyse ho nezabije, nie?
ja by som na splity nepristupil. nie preto, zeby som bol hamizny alebo co, ale hra je hra a vitaz by mal byt vitazom po riadnom regularnom boji. ked sa niekto trtka v turnaji 10 hodin, tak uz ta polhodinka navyse ho nezabije, nie?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: splity
Pretoze posledny traja su vacsinou dost deep (casto nadpriemerny hraci s kvalitnym luckom) a penazny rozdiel medzi 1 a 2 miestom je obrovsky, napr. vcera tusim 1. miesto 146k, 2. 80k, 3. 40k alebo tak nejak...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: splity
ono mozu splitovat aj na zaklade chip countu, ze si to rozrataju na percenta alebo tak nejak
- somNula
- Založený: Máj 2008
vlade
tak potom nech si urobia vlastnu vyhernu strukturu, zmazu rozdiely medzi 1 a 3. miestom , nemusia byt uz deep, mozu hrat volnejsie , ale nech to riadne dohraju ...
imho, malo by to trosku zavanat aj sportom, nie len peniazmi
imho, malo by to trosku zavanat aj sportom, nie len peniazmi
- chipfeeder
Re: vlade
ja som sa tiez tomu divil ale je to uplne normalne... tiez som na svojom 3. turnaji suhlasil som splitom top3 - hraci su uz viacmenej kvalitny, stacky velmi podobne a uz ide viacmenej o to kto dostane ake karty, narozdiel od rozdielov vo vyhrach ktosre su ozaj obrovske
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: vlade
trikoza, ak sa to robi kvoli rozdielom vo vyhrach, tak ti posledni traja sa predsa mozu dohodnut na zmene vyhernej struktury. ak je v turnaji pre top 3 pomer 146:80:40, tak si ho mozu zmenit na 106:90:70, dohodnu sa , ze sa blindy napr. strojnasobia, aby nehrali deep, ale dolezite je, ze turnaj nezostane akysi nekonceny, nedorobeny, defacto bez vitaza.
popiera sa tym princip sportu, ze niekto je vitazom po cestnom boji.
popiera sa tym princip sportu, ze niekto je vitazom po cestnom boji.
- chipfeeder
Re: Re: Re: vlade
ono niekedy sa o vitaza este hrava (po tom co sa rozdelia peniaze), ale to uz neni ono :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.