Double or Nothing
Double or Nothing
Čaute chcem sa spytať či niekto hrate tieto sit a go turnaje?? Ja ich hravam na Bwine a ani neviem či su aj v inych herniach? Ak ich niekto hravate mohli by ste napisať či mate nejaku taktiku ako ich hrat a že či sa to oplati a podobne veci?!! Budem vdačny!
- ombbre
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
...
hraval som to chvilku na expekte...bolo to turbo a moc s pokrom to v neskorsich fazach nemalo nic spolocne...taktika bola jasna... pockat kym sa par dobrodruhov povyhadzuje a cakat na spravne karty a okamzik,,kedy to tam pustit...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
na paradise
sa to vola cooler a pre takeho kesa - nita to musi byt ryza :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Double or Nothing
Na Bodogu je kríženec klasického sng s coolerom z Paradisu. 10 hráčov, 5. miest platených, ale prize money sú odstupňované, takže aj prvých 5 hráčov má stále o čo hrať. Volajú sa Beginner a začínajú od 2+0,20USD.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Ja to hrajem tiez na PokerStar.Na zaciatku sa mi darilo no v poslednej dobe som dost nervozny.Mam stack cez 5000 ,ostalo nas 6 a ja sa tam tolko hrajem az vypadnem akurat ten nestastny siesty.Nestalo sa mi to len raz.Uz som si 100 krat povedal ,ze kaslem na to a pockam az sa povyhadzuju sami. Podla mojich statistik staci stack nad 3000 a je to v pohode.Kazdy turnaj okolo 60 ruk.
Teraz skusam hrat turba.Myslim,ze by to mohlo byt rychlejsie.
Tu plati pravidlo: "Trpezlivost ruze prinasa"
Teraz skusam hrat turba.Myslim,ze by to mohlo byt rychlejsie.
Tu plati pravidlo: "Trpezlivost ruze prinasa"
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
-ak mas stack 5k daj sit out a vyhras
-v DoN zo zac ultratight,raisovat len top 5,male pary limp a len z neskorsich pozicii,neskor hlavne v poslednych dvoch poziciach push,vzdy radsej pushni ako by si mal dorovnat,ak pushnes mozes vyhrat aj pf,ak dorovnas tak len v showdowne
-na low limitoch ti toto musi stacit
-v DoN zo zac ultratight,raisovat len top 5,male pary limp a len z neskorsich pozicii,neskor hlavne v poslednych dvoch poziciach push,vzdy radsej pushni ako by si mal dorovnat,ak pushnes mozes vyhrat aj pf,ak dorovnas tak len v showdowne
-na low limitoch ti toto musi stacit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
"Podla mojich statistik staci stack nad 3000 a je to v pohode."
to musela byt velmi narocna statistika
to musela byt velmi narocna statistika
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
my s manželkou tieto DoN hrávame na PS (manželka) a ja na Bodogu. Manželke som prenechal kompletne hru na PS, kde hrá momentálne DoN za 5,20 turbo. Dôvod bol celkom jednoduchý a prozaický: Manželka je podstatne trpezlivejšia ako ja, takže vďaka týmto turnajom pekne buduje bank z cca 130USD na súčasných 210 od decembra. Pomaličky sa posúva s bankom na 10USD turnaje.
takže jednoznačne dobrý spôsob, ako budovať bankroll.
takže jednoznačne dobrý spôsob, ako budovať bankroll.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
kua vsetci tu maju manzelky a deti len ja nie ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:kua vsetci tu maju manzelky a deti len ja nie ?
Njn, všichni mají děti, jenom nevědí kde a kolik...
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.