povolení PORTU
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
povolení PORTU
mám problém :-(
pro přístup do heren potřebuji zjistit porty jednotlivých poker room - nevíte někdo, jak se k nim dostanu ? PLS HELP ME ;-)
pro přístup do heren potřebuji zjistit porty jednotlivých poker room - nevíte někdo, jak se k nim dostanu ? PLS HELP ME ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: re:
nesmely navrh - napis na support herne a spytaj sa, ostatne riesenia vyzaduju vysoku davku technickej zdatnosti a ty si sa ak sa spravne pamatam ohanal tvrdeniami ze si romanticky zalozeny clovek nebratrickujuci sa velmi s vypoctovou technikou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: re:
yegon netrap ho :)
existuju take pekne programy ako Anguest a Sockscap...skus ich rozbehat nie je to tak zlozite.
bol tu aj jednoduxsi sposob pred casom...a to anonymizer od 2gm ceskej firmy ale neak podivne sa vytratili zo sceny aj zo svojimi servermi :)
existuju take pekne programy ako Anguest a Sockscap...skus ich rozbehat nie je to tak zlozite.
bol tu aj jednoduxsi sposob pred casom...a to anonymizer od 2gm ceskej firmy ale neak podivne sa vytratili zo sceny aj zo svojimi servermi :)
- beinn
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon & ...
povolení portu mi udelá technik, to je domluvené ;-)
bein - jak pise yegon, nerozumim si s programy, potrebuji navod na jejich pouziti pro "blbe" (mne) :-)
zbyva mi jen tech par drobnych na PitBull, takze to tam jdu prohrat :-D
bein - jak pise yegon, nerozumim si s programy, potrebuji navod na jejich pouziti pro "blbe" (mne) :-)
zbyva mi jen tech par drobnych na PitBull, takze to tam jdu prohrat :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: VŠICHNI
stale neviem co hovori proti tomu napisat na support herne, oni maju zaujem aby si hral a oni vedia ake porty ich softver potrebuje. Najjednoduchsie riesenie - nie je treba sa skrabat pravou rukou za lavym uchom.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.