Ako vyhrávať Sit and Go turnaje - 2.časť
Re: vcera
Ja by som to zahodil, sice nie uplne lahko, ale ked v hre boli dvaja, JJ nebolo silne, nemohol si vediet ci tam povedzme neni QQ,KK,AA. Okrem toho, ti dvaja nemuseli drzat overpair ale povedzme (suited) AQ,AK,KQ -cim ta vsetky biju QKA. Takze aby ti JJ vydrzalo, si mal cca 33%, so svojim stackom si nemusel tak riskovat. Ale zas neviem aky r/a turnaj to bol, ak unlimited rebuy do breaku, vtedy to bol call vpohode, ale to by si zas nenapisal, ze si vypadol, ked by si dokupil
...moj nazor, mozno vsak nie velmi dobry
...moj nazor, mozno vsak nie velmi dobry
- Martin-SK
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: vcera
ano unlimited,hralo sa pomerne loose,par hracom tam nerobilo problem sa 4-6 krat dokupit za 75$,ja som sa tam kvalifikoval za 10$
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ok
ako autor clankov je mojou povinnostou sa vyjadrovat k vasim dotazom,takze toto plati aj do buducnosti-konstruktivna kritika(yegon,7castle-20%) je samozrejme vitana,na primitivne prispevky ale reagovat nebudem
takze kto chce moze sa nieco naucit,a ostatnim prajem vela zabavy...
takze kto chce moze sa nieco naucit,a ostatnim prajem vela zabavy...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
to yegon and 7castle
ako by ste upravili standardnu strategiu z 3 place paid SnG pre double or nothing SnG 10/5?
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to yegon and 7castle
hrat este viac tight imo a nepushovat tak siroko na bubble, skor sa sustredit na hracov ktori mozu foldnut teda stredne velke stacky mensie nez nas
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: to yegon and 7castle
priblizne tak som nad tym uvazoval aj ja :)dik
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.